Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a pasi már nem szűz és mégsem találja a punci bejáratát és behatolás előtt, pár perc előjáték után elélvez?
Figyelt kérdés
Ha volt már nővel, akkor ennek mi az oka?2023. nov. 16. 17:27
11/12 anonim válasza:
Kérdező
Ez velem is előfordul néha, hogy nem megy be elsőre, és kell segítsen a barátnőm. Pláne mikor a kapcsolatunk elején voltunk. Pedig előtte volt jópár nőm már. Neki pl babapuncija van, és nem látszódik, nem is érződik annyira egyértelműen, hogy hol a lyuk. Általában oda is nyúl, és egy határozott mozdulattal segít, hogy behatoljak, nem nagy dolog, és még izgató is nagyon. Az elélvezés pedig megeshet előjátéknál is, ha van egy kiadós szopás vagy kézimunka előtte, és mondjuk nagyon tele van a tartály, akkor pláne. 8 voltam
12/12 anonim válasza:
Velem is előfordult hogy nem találtam. Az is, hogy a seggébe raktam olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!