Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz pasikkal előfordul, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz pasikkal előfordul, hogy nem áll fel rendesen, vagy behatolás előtt lekonyul? Nagyon cikinek érzitek ezt a csaj előtt?

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Honnan tudják,ha szüzek? :D
2023. nov. 3. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
1,baromság,az ingereknek kb. semmi közük a szerelemhez.
2023. nov. 3. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

3-as

nem baromság, van aki csak akkor tud felizgulni a partnerre ha van vmi érzelmi kapocs előtte ismeri eléggé. Persze nem feltétlenül szerelem, de van akinek nem elég a test önmagában

2023. nov. 3. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Szűz pasikkal IS!! előfordul.
2023. nov. 3. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ilyen gondom nem volt. Igaz elsőre hamar elmentem de miután gumit cseréltem megint állt mint a cövek és az már jó hosszú menet volt.
2023. nov. 3. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert cikinek érzed. Stressz, és szégyen. Ez a kettő öcsém bárkinek megöli a farkát! :))
2023. nov. 4. 06:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már úgy is, hogy bőven nem voltam szűz. Egyáltalán nem éreztem cikinek, nem vagyok gép. Lányoknak is van hogy nem megy, fiúknál is előfordul.
2023. nov. 4. 06:49
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Előfordult. De semmi probléma nem volt, értelmes barátnőm volt, és úgy gondolom, mindketten éretten álltunk a párkapcsolati témához. Én meg ha valakihez érzelmileg nagyon vonzódok, hát bizony van, hogy kezdetben még masztinál is nehezen áll fel. De elmondtam neki, hogy én ilyen vagyok, szóval első két alkalommal behatolás helyett a számmal, és a kezemmel juttattam el a csúcsra, mégis mindkettőnknek a legemlékezetesebb éjszakája volt az az első. Később aztán d*gtunk is, nem is akármilyeneket. ;-)
2023. nov. 4. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!