Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság már a nők nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
72%

40

Egész egyszerűen uncsi lett a társalgás.

Nekem is teljesen mindegy, hogy ki mit csinál a szőrével, neked is mindegy, mindenkinek mindegy, kellemes hétvégét.

2023. máj. 13. 15:36
 42/66 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is mindegy, ki hogyan hordja, ezt korábban már rögzítettem, és fenn is tartom. Egyszerűen csak nincsen igazad, és ezt bemutattam az előzőekben is.

Hasonlókat kívánok én is.

2023. máj. 13. 15:53
 43/66 anonim ***** válasza:
21%

41#

Nem.Neked nem mindegy.Propagalod itt a szőrt ezerrel.A valaszod végén burkolatan idetolsz egy bulvár cikket ,igazolva hogy micsoda előnyei vannak a szőrnek!!

Bezzeg a szőrösek élvezhetik a szőrnek minden jó előnyet ,amiből szőrtelenek kimaradnak!!

Ne erőltesd, mert kezd kínos lenni ez a kampány!

2023. máj. 13. 16:34
 44/66 anonim ***** válasza:
80%

43

Fuh, jól le lettél pontozva. :) És még csak nem is én pontoztalak le. :)

2023. máj. 13. 19:55
 45/66 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen vita alakul ki.
2023. máj. 13. 20:12
 46/66 anonim ***** válasza:
0%

44#

Fuh de nem érdekel a pontozás!

Egyszerűen ne kampanyolj!!

Felesleges.Egy divany.hu semmire se igazolás

1.Mert egy pletykarovat,nem tudomanyos folyóirat

2.Mert lehet linkelni hasonló kontra cikkeket is.

Szval ne erőlködj!!

Hordd a szőrödet egészséggel a többieket meg békén lehet hagyni!

2023. máj. 14. 06:11
 47/66 anonim ***** válasza:
82%

Úgy látom itt szokás szerint nem maga a szőrzet vagy annak hiánya a probléma, hanem valami teljesen más.

Nem elég hogy a társadalmi nyomás hatására rengeteg ember kötelező jelleggel szőrteleníteni kényszerül, nehogy megszólják más, intoleráns és primitív emberek. Hanem amikor 1-1 ilyen kérdésnél a kevés természetesség párti jelzi, hogy azért nem mindenki szőrtelenít, akkor egyből az ellenoldal betámadja, szektás és erőszakos módon.

Érvek lettek leírva, kutatók és szakemberek által megerősített tényekkel, miért egészséges a szőrzet. A válasz pedig meghazudtolás, és erőszakos hőbörgés, mindezt valami kifordított és ostoba logikára alapozva és azon lovagolva. Honnan is ismerős nekem ez a "vita"stílus...

Kedves szakállas hőbörgő!

Elmondom neked is úgy, hogy te is megértsed. Nem vagy vitaképes semmilyen téren, ellenben még totál fárasztó is vagy, ahogy a hölgy korábban már próbálta jelezni, de te csak toltad tovább.

Ne próbáld meg másokra erőszakolni a hülyeségeidet, és hagyd békén a normális embereket!

2023. máj. 14. 11:27
 48/66 anonim ***** válasza:

"Kedves szakállas hőbörgő!

Elmondom neked is úgy, hogy te is megértsed. Nem vagy vitaképes semmilyen téren, ellenben még totál fárasztó is vagy, ahogy a hölgy korábban már próbálta jelezni, de te csak toltad tovább."

Nem is én írtam az utóbbi hozzászólásokat.

"kevés természetesség párti"

Na, pont ez a burkolt leszólás, ami ellen felszólaltam. Szakállasként sem jutna eszembe magamat fölényesen megkülönböztetni a férfiak borotvált arcú túlnyomó többségével szemben, hogy ők "természetellenesek".

Ahogy a levágott hajra se mondjuk valamiért, hogy én "természetes párti" vagyok, és ők "nem természetesek". De legalább a körmét biztos, hogy mindenki vágja.

"Érvek lettek leírva, kutatók és szakemberek által megerősített tényekkel, miért egészséges a szőrzet."

Hagyjuk már ezt a "szakembereket", mint "dívány", ahol olyan "tudományos érvek" lettek felsorolva, mint a "szőrös terület simogatása szexuális vágyfokozó", meg a "szőr a szőrön természetes síkosító"...

2023. máj. 14. 12:02
 49/66 anonim ***** válasza:

U.i.

De ez egyébként valamiért csak a punciszőrnél megfigyelhető jelenség amúgy.

Valahogy a borotvált arcú férfiaknál - tehát majdnem az összesnél - nem látom azt, hogy emberek fölényeskedve téríteni akarnák őket, hogy csak "társadalmi nyomásnak" akarnak kényszerűen megfelelni, és hogy egészségtelen, és hogy velük szemben ők "természetes pártiak"...

2023. máj. 14. 12:10
 50/66 anonim ***** válasza:
0%

47#

Ki vitázik veled eszlény?Nem vitázok se veled se a másik okostojással!!Egyszerűen elmondtam szépen ,hogy ne nyomassátok a szőr propagandát!!Keresd már meg a szövegemben ha akkora ész vagy,hol hazudtoltam meg bármit is?

Azt írtam hogy hordjad bmeg a szőrödet!!

Nehogymár majd te,meg a többi fetisiszta fogod megszabni hogy másoknak mi a jó!!

Mert arról van itt szó igazán!!

Semmi egészseg meg ilyesmi,mert az csak a maszlag! ,hanem ez izgat fel!!Tele van a szexkategória ezzel a "szőr"mániával.Persze mert valószinű kevesebb a lehetőség a szőrösre,aztán itt próbaltok fordítani az aranyokon!!Erről van itt szó!!

De előre már most megmondom hogy hiaba vergődtök itt a tudomanyos okosságaitokkal, meg akarmivel,a helyzet nem fog változni.Ez van!!Ezt szeressétek!!

46#voltam csak a miheztartas végett,hogy ne keverjük!

És utoljára ,mert nem unalmas, hanem kezd kicsit erőszakossá és szánalmassá válni ez a nyomulás,meg mások leszólása,az erkölcsi fölényeskedés!!

Na szép további vergődést..nélkülem!!

Ui:Nehogy borotvával álmodjál!!!

2023. máj. 14. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!