Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?
Egyébként az igazat be vallva , ha megnézünk bármilyen köz szereplőt , az lehet sztár , sportoló , vagy műsorvezető nő , mindegyiknek csupasz pl: a hóna alja .
Nos természetesen az intim területet nem tudni , hogy nekik ott milyen , de sejteni lehet .
A legtöbb közszereplő férfi arca is borotvált.
50
Tényleg nem értem, hogy mi bajod van. Leírtad, leírtam, mindenki leírta, hogy igen, a szőrtelen a divatos, az elfogadott(abb). Azt is írtam mellesleg, hogy én is le szoktam néha szedni, ha éppen olyanom van.
Senki nem nyomat semmiféle propagandát, az meg egyenesen nevetséges, hogy fetisizmus lenne, ha vkinek tetszik a szőrös.
Borotvával meg biztos nem fogok nekiesni, mert akarja a rossebb, hogy divatos és szexi legyek, miközben kipattogzik a bőröm a legintimebb helyen, meg szőrtüszőgyulladást kapok.
Ha téged a szőrtelen indít be, egészségedre, teljesen elfogadható, érthető és mázlid is van, mert a döntő többség így hordja, tehát semmi okod attól tartani, hogy egy szőrössel fogsz összetalálkozni. :)
51
A hónaljszőrzetet sztem kábé minden nő leszedi, mert irtózatosan cikinek számít, ha megvan hagyva. Én is le szoktam szedetni és azt bírja is a bőröm. (Persze ősztől tavaszig nem nagyon szedetem le.) Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj.
A férfiak szőrzete pedig teljesen más téma, akár arcszőrzet, akár hónaljszőrzet, akár intim szőrzet. De ez a kérdés nem ezzel foglalkozik.
"igen, a szőrtelen a divatos, az elfogadott(abb)"
Nekem a problémám pontosan ezzel a még mindig a fű alatt megbújtatott megfogalmazással van.
Nem azért szőrtelenít részben vagy egészben az emberek többsége, mert ez a "divat", amit a társadalmi "elfogadottság" miatt kényszerűen meg kell tenniük, legyen férfi vagy nő, hanem mert ez a személyes preferenciájuk a komfortérzetben.
Ha valaki épp valamiért nem borotvál, mint ahogy én is, akkor hát megmarad. Nőknél ez hatványozottan igaz, hiszen azt eleve senki sem látja rajta, és - amennyiben van neki - a párján kívül.
Az nem is olyan, mint egy férfi arc, ami a Lidlben szembe jön veled.
"Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj."
Na fene,szebb? Miért is? Ott már egyszeriben csak "természetellenesség párti" vagy...?
"A férfiak szőrzete pedig teljesen más téma, akár arcszőrzet, akár hónaljszőrzet, akár intim szőrzet. De ez a kérdés nem ezzel foglalkozik."
És miért? Indokolod meg, hogy miért csak a punciszőrnél van ez a megkülönböztetett érv, hogy "természetesség párti" az, aki így jár el? Miért?
"Nekem a problémám pontosan ezzel a még mindig a fű alatt megbújtatott megfogalmazással van.
Nem azért szőrtelenít részben vagy egészben az emberek többsége, mert ez a "divat", amit a társadalmi "elfogadottság" miatt kényszerűen meg kell tenniük, legyen férfi vagy nő, hanem mert ez a személyes preferenciájuk a komfortérzetben."
Jó.
""Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj."
Na fene, szebb? Miért is? Ott már egyszeriben csak "természetellenesség párti" vagy...?"
Igen.
"És miért? Indokolod meg, hogy miért csak a punciszőrnél van ez a megkülönböztetett érv, hogy "természetesség párti" az, aki így jár el? Miért?"
Mivel te nem tudod, hogy én erről a kérdésről mit gondolok, ezért nem egészen értem a kérdésed. Mindössze annyit írtam, hogy a férfiak szőrhordási szokásai nem tartoznak ehhez a kérdéshez.
Nem. Azt írtad, hogy az "teljesen más". Miért? Testszőrzet-testszőrzet.
Ha már férfiakról, és/vagy éppenséggel nem az intim tájékról van szó, ott már nem szempont a "természetes pártiság"?
57
Nekem a férfiaknál az arcszőrzet mindegy, a hónaljon inkább legyen, mint ne legyen, az intim részen nekem csak a szőrös jön be. Remélem, most örülsz és több kérdés nem maradt benned.
59
Elnézést kérek, hogy félreértettelek, hogy nem értettem egyet veled, hogy saját véleményem van, hogy nem tudtam jól leírni, hogy mit értek a természetes és természetellenes szavakon. Neked van 110 százalékban igazad és valóban, az én preferenciáim akár a saját testemet illetően, akár a férfiakkal kapcsolatosan senkit nem érdekelnek.
Minden jót a továbbiakban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!