Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság már a nők nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

Egyébként az igazat be vallva , ha megnézünk bármilyen köz szereplőt , az lehet sztár , sportoló , vagy műsorvezető nő , mindegyiknek csupasz pl: a hóna alja .

Nos természetesen az intim területet nem tudni , hogy nekik ott milyen , de sejteni lehet .

2023. máj. 14. 19:52
 52/66 anonim ***** válasza:

A legtöbb közszereplő férfi arca is borotvált.

2023. máj. 14. 21:04
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

50

Tényleg nem értem, hogy mi bajod van. Leírtad, leírtam, mindenki leírta, hogy igen, a szőrtelen a divatos, az elfogadott(abb). Azt is írtam mellesleg, hogy én is le szoktam néha szedni, ha éppen olyanom van.

Senki nem nyomat semmiféle propagandát, az meg egyenesen nevetséges, hogy fetisizmus lenne, ha vkinek tetszik a szőrös.

Borotvával meg biztos nem fogok nekiesni, mert akarja a rossebb, hogy divatos és szexi legyek, miközben kipattogzik a bőröm a legintimebb helyen, meg szőrtüszőgyulladást kapok.

Ha téged a szőrtelen indít be, egészségedre, teljesen elfogadható, érthető és mázlid is van, mert a döntő többség így hordja, tehát semmi okod attól tartani, hogy egy szőrössel fogsz összetalálkozni. :)

2023. máj. 15. 10:08
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

51

A hónaljszőrzetet sztem kábé minden nő leszedi, mert irtózatosan cikinek számít, ha megvan hagyva. Én is le szoktam szedetni és azt bírja is a bőröm. (Persze ősztől tavaszig nem nagyon szedetem le.) Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj.

A férfiak szőrzete pedig teljesen más téma, akár arcszőrzet, akár hónaljszőrzet, akár intim szőrzet. De ez a kérdés nem ezzel foglalkozik.

2023. máj. 15. 10:23
 55/66 anonim ***** válasza:
0%

"igen, a szőrtelen a divatos, az elfogadott(abb)"

Nekem a problémám pontosan ezzel a még mindig a fű alatt megbújtatott megfogalmazással van.

Nem azért szőrtelenít részben vagy egészben az emberek többsége, mert ez a "divat", amit a társadalmi "elfogadottság" miatt kényszerűen meg kell tenniük, legyen férfi vagy nő, hanem mert ez a személyes preferenciájuk a komfortérzetben.

Ha valaki épp valamiért nem borotvál, mint ahogy én is, akkor hát megmarad. Nőknél ez hatványozottan igaz, hiszen azt eleve senki sem látja rajta, és - amennyiben van neki - a párján kívül.

Az nem is olyan, mint egy férfi arc, ami a Lidlben szembe jön veled.

"Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj."

Na fene,szebb? Miért is? Ott már egyszeriben csak "természetellenesség párti" vagy...?

"A férfiak szőrzete pedig teljesen más téma, akár arcszőrzet, akár hónaljszőrzet, akár intim szőrzet. De ez a kérdés nem ezzel foglalkozik."

És miért? Indokolod meg, hogy miért csak a punciszőrnél van ez a megkülönböztetett érv, hogy "természetesség párti" az, aki így jár el? Miért?

2023. máj. 15. 11:17
 56/66 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem a problémám pontosan ezzel a még mindig a fű alatt megbújtatott megfogalmazással van.

Nem azért szőrtelenít részben vagy egészben az emberek többsége, mert ez a "divat", amit a társadalmi "elfogadottság" miatt kényszerűen meg kell tenniük, legyen férfi vagy nő, hanem mert ez a személyes preferenciájuk a komfortérzetben."

Jó.

""Nem szeretném azt hallgatni, hogy hónaljkutyám van + szerintem is szebb a szőrtelen hónalj."

Na fene, szebb? Miért is? Ott már egyszeriben csak "természetellenesség párti" vagy...?"

Igen.

"És miért? Indokolod meg, hogy miért csak a punciszőrnél van ez a megkülönböztetett érv, hogy "természetesség párti" az, aki így jár el? Miért?"

Mivel te nem tudod, hogy én erről a kérdésről mit gondolok, ezért nem egészen értem a kérdésed. Mindössze annyit írtam, hogy a férfiak szőrhordási szokásai nem tartoznak ehhez a kérdéshez.

2023. máj. 15. 11:45
 57/66 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Azt írtad, hogy az "teljesen más". Miért? Testszőrzet-testszőrzet.

Ha már férfiakról, és/vagy éppenséggel nem az intim tájékról van szó, ott már nem szempont a "természetes pártiság"?

2023. máj. 15. 15:21
 58/66 anonim ***** válasza:
70%

57

Nekem a férfiaknál az arcszőrzet mindegy, a hónaljon inkább legyen, mint ne legyen, az intim részen nekem csak a szőrös jön be. Remélem, most örülsz és több kérdés nem maradt benned.

2023. máj. 15. 20:08
 59/66 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés itt nem az volt, hogy neked tetszik-e, és ha igen, hol. A kérdés az volt, hogy mitől "természetellenes" a borotválás egyik helyen, és miért van ezzel ellenétben rendben egy másik helyen.
2023. máj. 15. 21:34
 60/66 anonim ***** válasza:

59

Elnézést kérek, hogy félreértettelek, hogy nem értettem egyet veled, hogy saját véleményem van, hogy nem tudtam jól leírni, hogy mit értek a természetes és természetellenes szavakon. Neked van 110 százalékban igazad és valóban, az én preferenciáim akár a saját testemet illetően, akár a férfiakkal kapcsolatosan senkit nem érdekelnek.

Minden jót a továbbiakban.

2023. máj. 16. 10:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!