Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság már a nők nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
61%

6-os, el vagytok tévedve...

A szőr pont azért van, hogy ezeket a rossz cuccokat felfogja és szépen meg kell mosni. Ha nincs szőr, akkor akadálytalanul jutnak ezek befelé, nem csak a hüvelybe hanem a mirkosérülésekkel teli bőr pórusaiba is. A láyn ha esze van inkább ne borotválja...

2023. máj. 11. 17:28
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul hogy meghagyom egy picit De általában mindig sima vagyok
2023. máj. 11. 17:32
 13/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. máj. 11. 17:47
 14/66 anonim ***** válasza:
19%
Sőt nem csak a lányoknál hamem hálisten egyre több férfinel is alap a csupasz
2023. máj. 11. 18:03
 15/66 anonim ***** válasza:
70%
10 - esnél a pont !
2023. máj. 11. 18:11
 16/66 anonim ***** válasza:
35%
6os! Tehát akkor régen mindenkinek izzadt és sz@ros volt a pin@ja? Oké.
2023. máj. 11. 18:46
 17/66 anonim ***** válasza:
47%

Kb ja. Nem gondolod, hogy akár csak a múlt század elején is még annyit adtak a testi higiéniára, mint most? Napi fürdés, tusfürdővel, fogmosás, fogkrémmel, heti 2-3 hajmosás, samponnal, napi használat után mosott ruhák, nem csak vízben kicsapkodva, vagy épp tisztítószerekkel takarított ház, nem csak sepregetés és porrongy, de akár csak tiszta vezetékes ivóvíz a fúrt kút helyett?

Tányérok, evőeszközök elmosogatása forró vízben, géppel? Dehogy is.

Igen, simán sz@ros és izzadt volt a pin@szőr is, zsíros és adott esetben sokaknál akár még tetves is a haj, büdös a száj meg a hónalj, utóbbi miatt a ruha is, amit hordtak, és nem dobták a szennyeskosárba naponta esténként.

2023. máj. 11. 20:21
 18/66 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos igen. Holott természetesen sokkal izgatóbb.
2023. máj. 11. 21:40
 19/66 anonim ***** válasza:
22%

Igen kopasz.

Ha nem tetszik a szőrmániásoknak, akkor lehet találni néhany 70+os nénit, 10-15 szal hosszú ősz pi*naszőrrel.

2023. máj. 11. 22:12
 20/66 anonim ***** válasza:
33%

16/ - Igen , régen jellemzőbb lehetett az izzadt s kellemetlen szag ott lent is , tisztelet a kivételek alól .

Ha ma megkérdezünk 100 embert hogy mi a véleménye arról ,hogy melyik a sterilebb és higiénikusabb s esztétikusabb , egy szőrös testrész , vagy egy szőrtelen , szerintem a 100 megkérdezett ember kb: 70 % - a a szőrtelenre voksolna .

Mellesleg volt időszak , mikor sokat utaztam busszal , nyáron is a tikkasztó hőségben .

A buszon természetesen , nyomorogtunk mi utasok .

Mellettem állt egy 30 - s éveit taposó , látszólag átlagosan ápolt hölgy , de a hóna alja vastagon szőrös volt neki és mivel kb:20 -30 cm re volt az orromtól , hát ne tudd meg milyen kellemetlen szagot árasztott .

Hogy , hogyan bírtam ki ? - nehezen !

A taktikám az volt , hogy elfordulva nagy levegő , bent tart ameddig csak lehetett és várni a pillanatot , amikor vagy ő , vagy én végre le szállhatok a buszról .

6 s - voltam ...

2023. máj. 12. 09:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!