Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság már a nők nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Manapság már a nők nagy részének kopasz alul?

Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
63%

20#Egyetértek.Amikor volt hónaljszőröm, nyáron hiába zuhanyoztam le annak 1-2 ora után ahogy izzadtam, bizony kezdett szaga lenni!A szakállam is viszketett állandóan.

És igen haználtam stiftet meg egyéb cuccokat. Az csak annyit segített hogy tompította a szagot semmi többet. Amióta borotválom ,semmi gondom nincs.És az a kellemetlen érzés se hogy a honom alatt, mg a szakáll alatt tiszta lucsok vagyok.Soha többé szőr!!

50F

2023. máj. 12. 14:32
 22/66 anonim ***** válasza:
22%

Itt lehet mondani , hogy ilyen divat , meg olyan divat stb , a csupasz punci és más egyéb testrész is , főleg a nőkre értendően , egyértelműen kellemesebb , esztétikusabb már eleve maga a látványa is .

És lehet mondani , hogy így véd , meg úgy véd , ettől , meg attól a szőrzet , szerintem manapság ha egy nő igazán ad magára , akkor vagy teljesen csupasz puncit visel , vagy fazonra borotváltat .

A többi női testrészre is ezt tartom ész szerűnek , bár én inkább a csupasz felé hajlok jobban , minden téren .

21 esnek is teljesen igaza van ebben .

20 as voltam .

2023. máj. 12. 15:43
 23/66 anonim ***** válasza:
100%

22

Még szerencse, hogy nem adok magamra. 😂😂

2023. máj. 12. 15:52
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

20

"Ha ma megkérdezünk 100 embert hogy mi a véleménye arról ,hogy melyik a sterilebb és higiénikusabb s esztétikusabb , egy szőrös testrész , vagy egy szőrtelen , szerintem a 100 megkérdezett ember kb: 70 % - a a szőrtelenre voksolna."

Tök mindegy. Én az orvosoknak hiszek, nem a hétköznapi embereknek.

2023. máj. 12. 15:55
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

De a megkérdezett emberek többsége szerint az alkohol, a készételek, a facebook, és sok más hasonló egyszerű praktikus divatos dolog is jó. Hiába mondanák szakértők hogy káros, mégis a többség szerint az a jó és használja is. De attól még nem az lesz a helyes döntés, főleg ha sterilség és higiénikusság a téma. Esztétika pedig megint csak más kérdés, egyénfüggő kinek mi tetszik.

+1 pont a szőrzet felé, okkal van ott, és én is inkább az orvosnak hiszek mint a tömegembereknek.

2023. máj. 12. 16:00
 26/66 anonim ***** válasza:
22%

Azért ne tegyünk úgy, mintha az intim szőrtelenítés valami mai "divat" lenne. Épp ellenkezőleg, az ultrakonzervatív keresztény középkorig teljesen általános jelenség volt úgy Európában (antik hellén és római kultúrkör), mint ahogyan az iszlám világban is. A személyes szépségápolás részét képeztete.

Ahogyan a keresztény konzervativizmus vonta ki a szexuális élet örömfaktorát is, a szexet csak mint gyermeknemzési céllal, sötétben, paplan alatt folytatott házastársi kötelességként kezelni, a női orgazmust valamiféle tisztátalan dolognak titulálva, és elítélni az önkielégítést.

Nem véletlen, hogy a templomjáró, kontervatív, fejkendős nagyszülői generációból a világi, farmernadrágot viselő nők idejébe átlépve tért vissza az intimszőrtelenítés is (újra) a hétköznapokba. Ahogy a maszturbálás, vagy a női orgazmus jelenléte is a szexben.

Azokban az időkben, amikor még a házastársak is maximum hálóingben látták egymást negyven év alatt, majd fognak saját "tisztátalan" részeikhez nyúlni, és ilyen "erkölcstelen" dolgokat csinálni, mint a szaporítószerveknek "hívságból" szőrtelenítése. Inkább még a sajátjukra sem néztek.

Tudom én, milyen tilos volt dédinél még az ölelkezés, csók is az unokák előtt.

Amúgy meg ne azt vegyük már alapul, hogy régeb mi volt. Nagyszülői nemzedékben a fogmosás sem volt "divat".

2023. máj. 12. 16:43
 27/66 anonim ***** válasza:
76%

Középkor? Nem kizárólag akkor volt "divat" a természetesség, de akkor dobom is az ellenpéldát. 70es évek hippi korszak! Gyakorlatilag mindenben ellentmond a kereszténységnek, legyen az szabados szexuális élet, drogfogyasztás, szabadság és önrendelkezés, örömök hajszolása. Mégis ott mindenkinél alap volt a természetesség és a szőrzet, nem is kicsit.

És sok más korszak, hely és idő is lenne ahol nagyon is nem volt alap a szőrtelenítés. Csak most kifejezetten a kereszténységgel leginkább szembemenő példát akartam hozni.

Akkor hogy is van ez?

2023. máj. 12. 16:53
 28/66 anonim ***** válasza:
22%

A hippik konkrétan nem fürödtek, karokon, lábakon sem szőrtelenítettek, éppen ez volt a lényege, hogy erdei vademberekként akartak létezni.

Az, hogy valamit szőrtelenítesz, még nem jelenti azt, hogy nem természetes. Gondolom, azt sem tartod természetellensnek, ha az emberek vágják a hajukat és a körmüket, és a férfiak nem bokáig érő hajjal, szakállal, valamint szandálból kilógó lábkörmökkel szaladgálnak az utcán.

Az sem "természetes", hogy fogat mosunk, az ősember nem is tette, ki is hullott nagyjából huszonéves korára a foga, ezért van bölcsességfogunk, ami eredetileg ennek pótlására nő ki ilyen idős korban. Többre nem is nagyon volt szükség, mert ugye nem nagyon éltek sokkal tovább az emberek, mint ahogy azok a fogak is tönkrementek volna. Ma azért nem árt, ha az embernek még negyven-ötven évesen sem potyognak ki a fogai.

2023. máj. 12. 17:01
 29/66 anonim ***** válasza:
80%

28

Biztos furán fog hangzani, de amikor gimis meg egyetemista voltam, akkor nem szőrtelenítettük a lábunkat meg a hónaljunkat se... valahogy mégis lett pasink meg még le is feküdtek velünk. :)

2023. máj. 12. 18:23
 30/66 anonim ***** válasza:
79%
Még jó, hogy nem az ittenieknek szeretnék megfelelni és semmi esetre sem szembemenni a saját tapasztalataimmal. A párom úgy szeret - szőrösen - ahogy vagyok. Többre nem nagyon van szükségem :D
2023. máj. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!