Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha átlagos nőként fizetek a nagyon-bagyon helyes, izmos pasiknak, hogy szexeljenek velem?
Figyelt kérdés
34 vagyok. Hozzam hasonló átlagos pasikkal nem akarok szexelni, nekem kell egy külső megjelenésbeli plusz, hogy nagyon kívánjam, már attól tocsogjak, ahogy rám néz. Sajnos az ilyen extra pasik nem vesznek észre, nekem kell rájuk nyomulni, és végül meggyőznöm őket, hogy legalább pénzért szexeljünk.2023. máj. 10. 16:50
12/17 anonim válasza:
Az lehet ügyetlen vagyok, de èn legalább nőkènt válaszoltam.
14/17 anonim válasza:
#9 Te hogy nézel ki? Csak kíváncsi vagyok, hogy jobb pasi vagyok-e. :D
15/17 anonim válasza:
#12: Én meg férfiként írtam... Egy átlagos nő megkap egy átlagnál jobb férfit. Pénzre ehhez nincs szükséged. Elég, ha hagyod, hogy a férfi vadásszon rád, mert egy férfi, ha független, az bizony vadászni fog... Fordítva talán akkor történik ilyen, ha a férfi virít valami lóvét, vagy esetleg híres ember.
16/17 anonim válasza:
#14: Mi a jelentősége? Nem vagyok független, nős vagyok:D
17/17 anonim válasza:
Emma Thompson filmje érdekelne téged szerintem: "Good luck valaki" a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!