Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ujjazásnál a partnereteknek (átlagos vastagságú) maximum hány ujja fér be a hüvelyetekbe, ami még nem okoz fájdalmat?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 20:54
1/18 anonim válasza:
Milyen az az átlagos vastagságú ujj?
2/18 anonim válasza:
#1 :DDDDDD
Amúgy kettő ujj, ujjvastagságtól függetlenül.
5/18 anonim válasza:
1#ez egy mértékegység
1 ujj(férfi nem hüvelykujj átlagosan)
1,8 cm széles
6/18 anonim válasza:
-Dugd be két ujjad
-Most a kezed
-Most a másikat is
-Tapsolj
-Ugye milyen szűk ?
7/18 anonim válasza:
3-4, utána tegyen be helyette mást :)
8/18 anonim válasza:
Nem szeretem az ujjazást. 1-2 ujj bőven elég.
9/18 anonim válasza:
Mit vagy így ráakadva az ujjazásra #9, a farkad nem működik, vagy csak kisebb mint az ujjad?
10/18 anonim válasza:
Nekem max 2, de előtte egyel elég sokáig kell matatnia, nem is mindig esik jól a kettő, főleg ha fura szögbe kerülök én vagy az ő ujjai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!