Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkezik egy átlagos 22 éves csinos,dekoratív nő? És hány szeretője van?
Ez gondolom attol függ milyen a kapcsolata, meg milyen a libidója. Ha együtt élnek akkor majdnem naponta, ha nincs senkije, akkor meg sose.
Az hogy dekorativ nem jelenti azt hogy ribi. Nincs összefüggés.
El kell szomorítsalak, rengeteg nővel voltam és rengeteg perverz szexben volt részem... A nő, nem statisztika alapján működik :D Ne agyalj itt online hanem ismerkedj a valóságban, ott majd meg kapsz minden választ.
A szerető kérdésedre csak annyit, hogy rengeteg nő és férfi tart szeretőt vagy kufircolt félre ehhez elég csak a saját tapasztalat ami körül vesz és ez csak az én tapasztalatom, biztos másnak is van. A szeretők szorzója megemelkedik rendesen. Kicsit olyan mint ha a monogámia eröltetett lenne mind két nem részéről.
Dolgoztam olyan helyen 120 nővel hogy ott aztán mindenki kavart mindenkivel és mindenki tudott a másikéról xd
Érdekelne miért kérdezel ilyeneket, írd már le légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!