Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos egyedül álló felnőtt nő milyen gyakran maszturbál? (Szavazni is lehet.)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 18:16
A kérdező szavazást indított:
Többnyire mindennap.
Heti egyszeri.
Heti kétszer
Kéthetente egyszer.
Kéthetente kétszer.
Három hetenete egyszer.
Három hetente kétszer.
Havi egyszer.
Havi kétszer.
Férfi vagyok eredményt jöttem nézni.
79 szavazat
2/14 anonim válasza:
minden nap de néha többször is 30n
3/14 anonim válasza:
Naponta.....de megesik naponta tobbszor is
4/14 anonim válasza:
Hetente párszor, de van, hogy 1 hét is kimarad. Szerinted erre van konkrét válasz? Minden nőnek más a libidója…
7/14 anonim válasza:
Heti 4-5 alkalommal szoktam masztizni.
8/14 anonim válasza:
Napi szinten nem, de hetente azért szoktam legalább 1x vagy többször inkább.
9/14 anonim válasza:
Az ismerősi körömből valahogy nem ez a válaszarány szokott jönni a "mindennapra" vonatkozólag.
Most vagy az itt válaszolók egy része valójában nem is nő, vagy az itt végzett mintavétel közel sem egyenlő a valós társadalmi merítéssel, vagy az én ismerősi körömben sok a hazug, álszent nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!