Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az átlagos, vagy kissé átlag alatti csajok próbálkoznak be nálam?
Nincs barátnőm, még nem is volt, de állandóan kezdeményeznek.
Múltkor rámírt egy, pár napig beszélgetett velem, majd kérdezte, hogy szeretném-e jobban megismerni. Nekem annyira nem jött be, de nem akartam megbántani, így valami ilyesmi szöveget írtam, hogy az emberek társas lények, szeretnek ismerkedni. Direkt próbáltam eltaszítani, de tovább irogatott, végül abbahagyta.
Ugyanúgy suliban felkészítő órán közösen voltunk, több osztállyal, egy csaj elkezdi, hogy üljek mellé, elkezdett becézgetni, cukrot adott, mindenről kérdezgetett, meg hogy jönnék-e vele buliba.
Azonban őt is visszautasítottam.
Miért csak az átlagos kinézetű lányok próbálkoznak, a szépek, bombázók nem kezdenek így ki velem, igaz én sem szólok hozzájuk, próbálok velük ismerkedni? A szép lányokhoz nekem kell odamennem, ők nem fognak jönni, csak az átlagosak?
A pasik baromi nagy százaléka örülne egy “átlagos” csajnak.
Te barátom nem érdemled meg, hogy nőd legyen. Sem átlag alattit, sem átlagost, sem bombázót. Remélem soha a büdös életben nem lesz senkid!
Felszínes kis tetű
Ha te nem szólítod meg őket ők tuti nem fognak. A jó csajok válogathatnak a "kérők" közül, miért is mennének oda bárkihez is amikor csak választaniuk kell??? Fordított helyzetben te sem tennéd.
Egyébként az is mázli hogy az átlagos nők "odamennek", de van egy olyan megérzésem hogy túlgondolod a dolgot. Van egy szimpátia morzsa amit nem gurítasz végig. A te dolgod, de ugyanilyen szimpátia-szikrát kipattintani egy csinos nőtől nem fog magától menni.
Az a baj, hogy azok akik bejönnek csak szemeznek velem. Én meg nem szoktam odamenni.
Annak örülnék ha egy nekem tetsző környékezne meg.
#6 nos én meg annak örülnék ha valaki megmondaná a lottóötös számokat előre, de nem fogják :D Ami nincs magától azt neked kell megoldanod, elérned.
Már az ritkaság ha bármilyen kinézetű nő odamegy pasihoz hogy kikezdjen vele. Csinos nő akinél tucatszám állnak sorban meg pláne nem fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!