Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az átlagos, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az átlagos, vagy kissé átlag alatti csajok próbálkoznak be nálam?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, még nem is volt, de állandóan kezdeményeznek.

Múltkor rámírt egy, pár napig beszélgetett velem, majd kérdezte, hogy szeretném-e jobban megismerni. Nekem annyira nem jött be, de nem akartam megbántani, így valami ilyesmi szöveget írtam, hogy az emberek társas lények, szeretnek ismerkedni. Direkt próbáltam eltaszítani, de tovább irogatott, végül abbahagyta.

Ugyanúgy suliban felkészítő órán közösen voltunk, több osztállyal, egy csaj elkezdi, hogy üljek mellé, elkezdett becézgetni, cukrot adott, mindenről kérdezgetett, meg hogy jönnék-e vele buliba.

Azonban őt is visszautasítottam.

Miért csak az átlagos kinézetű lányok próbálkoznak, a szépek, bombázók nem kezdenek így ki velem, igaz én sem szólok hozzájuk, próbálok velük ismerkedni? A szép lányokhoz nekem kell odamennem, ők nem fognak jönni, csak az átlagosak?

2023. ápr. 22. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Zsák a foltját.
2023. ápr. 23. 02:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem gimiben egy csaj elsírta magát, hogy járjunk. Nem nézett ki jól, de összejöttünk. Hiba volt.
2023. ápr. 23. 04:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi az hogy átlagos csaj?
2023. ápr. 23. 08:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Átlagos = számomra olyan aki nem fog meg, nem jön be.

Nekem nem muszáj, hogy 10/10 modell legyen, és lehet másnak csak 10/5-ös a csaj, de ha nekem bejön, akkor az tetszik és szerintem szép.

Lehet akik próbálkoztak az valakinek szépnek számít, de nekem nem jönnek be, ezért sem szedtem fel őket.

2023. ápr. 23. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 "nem szedted fel őket" bocs bro' de nekem a korábbi hozzászólásaidból úgy tűnik te kb. még senkit sem akartál felszedni csak várod a sültgalambot a szádba
2023. ápr. 23. 21:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Annó sulis időszakban nekem is a széplányok tetszettek, de azok nem foglalkoztak nagyon senkivel, vagy ha igen akkor a felsőbb 1-2 plusz évfolyamokból.

Megbántam, hogy nem kezdeményeztem átlagos lányoknál,

De nálam kezdeményeztek mondjuk úgy átlag alattiak, nem is kinézetr hanem inkább viselkedésre nem jöttek be és ezt nem bántam meg soha, hogy nem vettem a lapot tőlük.

Amugy a mai napig szinte mindig a Duci/ kövér csajoknak jövök be.., de sajna nekem inkább a vékonyak az ideáljaim.

2023. nov. 26. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!