Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az egyik osztálytársamhoz vonzódom, de mentálisan és érzelmileg is nehézségeim vannak?
Az egyik osztálytársamhoz nem csak erzelmileg, hanem szexuálisan is vonzódom. Nem tudom, hogyan kezeljem ezt az érzést, mert az életem már így is elég nehéz.
Gyerekkorom óta mentális problémákkal küzdök: depresszióm van, ADHD-m, figyelemhiányos személyiségzavarom és tanulási nehézségeim is vannak. Hatéves koromtól kezdve agresszív voltam, emiatt terápiára is jártam. Ami mára megszünt. Mostanra az iskolában már nem mutatom ki az agressziómat vagy az érzéseimet de belül még mindig érzem.
A családi életem sem könnyű. Apám elhagyott minket, nem fizet gyerektartást, és a nevelőapám is bántalmazott engem mert a hülye anyam összejött egy dro€os italos cig@nnyal. Az anyukámmal alszom, mert egyedül nem tudok – ha sötétben vagyok, hangokat hallok és furcsa dolgokat látok a függönyben vagy a szobában. Mintha valami figyelne engem.
Szeretem a horrorfilmeket és az erősz@kos videókat, és láttam már felvételeket hullákról is. Mert néztem, érdekelt. Tudok nevetni a hal@lon. Kiskoromban mindig azt mondták hogy nevetned kell egy nagy fiú nem sirhat amikor még terápiára jártam. Szexuális traumám is van a múltból főleg anyam volt pasiaitol, és ez megnehezíti, hogy normálisan kezeljem az érzéseimet.
Volt egy lány, akit szerettem, de elutasított, és azóta kezdtem el érezni a osztálytársam felé a kapcsolatot vagyok, főleg belül. De fizikai cselekvést is tettük pl azt hogy megfogtuk egymás terdet 5mpig mert elvette valamelyikunk. Sőt bu6is uzeneteket és verbális kommunikációt is folytat mivel ugye ez vicces mostanság a osztályba. És ez a egyik MAIN indok ami miatt érzem ezt. De nem tudom eldonteni hogy mit tegyek mert lanyok iránt is érzek vonzalmat de a fiú osztálytársamnmal szexet képzeltem. Mi a rák bajom van???
Lányokat és a fiúkat is egyszerre mi a Hell?? Nem tudom hogy mit érzek, nincsenek erzeseim. Nem akarom, hogy fájdalmat okozzak bárkinek, de azt sem tudom, mit kezdjek ezekkel az érzésekkel.
Teljesen kattant vagyok. Mit tegyek ?????

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!