Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha átlagos nőként fizetek a nagyon-bagyon helyes, izmos pasiknak, hogy szexeljenek velem?
Figyelt kérdés
34 vagyok. Hozzam hasonló átlagos pasikkal nem akarok szexelni, nekem kell egy külső megjelenésbeli plusz, hogy nagyon kívánjam, már attól tocsogjak, ahogy rám néz. Sajnos az ilyen extra pasik nem vesznek észre, nekem kell rájuk nyomulni, és végül meggyőznöm őket, hogy legalább pénzért szexeljünk.2023. máj. 10. 16:50
3/17 anonim válasza:
Miért lenne az, ha másképp nem megy ted ami jólesik.
4/17 anonim válasza:
Lement az érettségi, Kérdező, valahogy ki kell engedni a gőzt?
6/17 anonim válasza:
Azért mert nő vagy, semmivel nem elítélendőbb, mint amikor egy férfi ugyan ilyen okok miatt prostihoz megy szerintem. Ha ez neked így oké, és nekik is, akkor nincs senkinek köze hozzá.
7/17 anonim válasza:
Nőként elég könnyű szextárskeresőn jó pasikat összeszedni. Nem próbáltad így?
8/17 anonim válasza:
Béjbi' ha "csak szex" alapon keresel akkor simán tud bármelyik nő saját magához képest akár 3-5 ponttal jobb pasikat is tucatszám leakasztani. Az átlag csajok is simán "gyere csak dugjál meg és semmi érzelgősség, kapcsolat" alapon levadásznak 8-10 pontos pasikat is.
9/17 anonim válasza:
Nem tudunk nőkènt sokkal jobb hapsikat összeszedni, "csak szexre" sem.
10/17 anonim válasza:
#9 Nőként írtam a válaszom. Átlagos csaj vagyok és jó pár 10/10es pasi fordult meg az ágyamban.
#8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!