Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?
Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?
Férfi 28
72. Nincsenek, de a normális embereknek vannak igényei.
Tisztázd le mire nem vagy hajlandó és ne verje át senkit, mert az nem szép dolog. :)
No látod. Ez már valami.
Az orális kényeztetés álltal szerzett élmények nagyon nagy mértékben függ a nő ápoltságától, tisztaságától, igényességétől.
Szó ami szó, tud lenni csodálatos is, de borzalmas is.
Aztán persze benne van ebbe a szerencse is.
Van nő, aki szerencsés, és alapból jó illatú, kellemes ízű a bazsarózsája.
Viszont van kevésbé szerencsés is, aki akárhogy tisztálkodik, fürdik, mégis büdike odalent.
Ez rengeteg mindentől függ. Egészséges életmód, mozgás, táplálék bevitel, alkohol fogyasztás, cigeretta, stb.
77. Mert egy normális férfi azt gondolja hogy a nő is viszonozza esetlegesen az orális szexet.
Szóval ne áltass senkit és az elején közöld hogy mi a helyzet. Mindenkit egy sok éves toxic kapcsolattól tudsz megmenteni. A másik felet és magadat is.
Azért a toxic kapcsolat nem itt kezdődik. Az én feleségem sem rajong érte. Csinálta szegényke, de éreztem, hogy nem igazán szereti. Én inkább hanyagolom, mert így meg nem olyan az érzés nekem.
Ettől én még nyalok, és abszolút nem toxikus a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!