Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró srác miért kéri, hogy a fenekét kényeztesség?
Rosszul gondolod. Egyre elfogadottabb mint mondjuk akár 10 éve az arra nyitottaknal. A ferfiak 'felismerték' a prosztatajukat. Már csak az idosebbek es a fiatal bigottak (akiket idősek neveltek ofc) meg a komplexusosak fanyalognak ellene. Es ott vannak akik szimplán nem kedvelik.
Ezzel a felsorolassal sztem lefedtem a K-europai ferfi lakossag 80%-at 😂
Szimplán idióta. Heteró pasinak még soha nem kellett a seggében nyúljálnom, szóval teljesen jól gondolod.
Bigott aki nem szereti? Ez egy vélemény. A pasik 80%-a (te írtad az arányt) nem élvezi és nem érdekli, vagyis jelen állas szerint te mész szembe a forgalommal. Szerintem meg harcos Lmbtq bajnok vagy akit zavarnak a normális emberek. Ez is egy vélemény. 😄
A heteroszexualitás azt jelenti, hogy a nőkre izgul, és nem azt hogy a fülét, farkát, lábujját szereti.
Ha egy nő például a mellbimbóját szereti ha kényeztetik akkor az leszbikus lesz? Vagy ha a férfi kinyalja őt akkor is leszbikus?
A férfiaknak a popójában van a G pont és jól esik ha izgatják, ennyi.
Miért ne izgathatná???
Azon nem akad fenn az emberek többsége, ha a nők szeretik a fenekük izgatását (sőt, inkább lassan már az a furcsa, ha nem), akkor a férfiaknak ezt miért nem engedhetnénk meg? Igenis, az egy rettenetesen érzékeny, idegvégződésekkel átszőtt terület. Persze hogy jól esik ott a kényeztetés.
Szerintem egyáltalán nem utal homo hajlamra, ha valaki a teste minden porcikáján érzékeny, igen, a fenekén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!