Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az olyan hetero fiú, aki vágyik arra, hogy kényeztessék a fenekét?

Figyelt kérdés
Nyalás, ujjazás, felcsatolható...

2016. júl. 1. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

első még jó, élvezném is, második már nem annyira, utsó meg kizárt :)

21F bocsi de én normális vagyok

2016. júl. 1. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:
ha nyal a partnerem nekem az piszok jo tud lenni, borzasztóan fel tud izgatni. a felcsatolhatot már nem vállalnám be.
2016. júl. 1. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
A nyalás a joker. Természetesen a megfelelő higénia mellett, egyből fürdés után, etc, ezért sem értem, miért ódzkodnak tőle a nők. De mivel ezt én szeretném, és ő megteszi nekem, ezért ha ő meg akar ujjazni (amit én határozottan nem akarok :D) oda-vissza alapon megtenném neki. A felcsatolhatós, az... az... :D 23/F
2016. júl. 1. 23:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak mert akivel beszéltem erről a nagy része ódzkodott tőle...:/
2016. júl. 1. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Első kettő még izgató lehet, de miért akarnál felcsatolhatóval megdugni egy fiút?
2016. júl. 1. 23:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyalás nekem nagyon bejön. Ujjazás csak olyan lánnyal, aki óvatos és ügyes. De a felcsatolhatós dolog nem jönne be.
2016. júl. 2. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha megujjaz egy lány az jó tud lenni.
2016. júl. 3. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
A nyalás már megvolt Az új megvolt. De ha egy műf*t akarna feldugni nekem, nem lenne őszinte a mosolyom, mikor határozott nem lenne a válaszom. :D
2016. júl. 4. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Fiú kérdezte vagy lány ?
2016. júl. 5. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Lány
2016. júl. 5. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!