Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szingli lennel es kivanos, hagynad hogy a bi baratnod kenyeztessen?
Figyelt kérdés
Hetero vagyok, de felajanlotta.. s igen jolesne.2023. márc. 16. 12:01
1/10 anonim válasza:
Ha neked jólesne, miért másokat kérdezel erről?
3/10 anonim válasza:
Ha neked jól esne, ki a lópikulát érdekel más véleménye???? Vagy ha azt írjuk nem, majd nem élsz a lehetőséggel?
4/10 anonim válasza:
Ha neked jól esne, és felajánlotta, akkor hajrá. :)
5/10 anonim válasza:
Nem vagy hetero, de lényegtelen, mert tökmindegy mi a definíció, a #3-as véleményét fogadd meg.
6/10 anonim válasza:
Ha jólesne, nem vagy hetero.
De kit érdekel? Azt tedd mindig, ami boldoggá tesz téged.
7/10 anonim válasza:
Persze, főleg, ha nincs ellenedre, akkor mi a gond? Én benne lennék.
8/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Attól még, hogy heteró tudja élvezni.
Nekem egyetlen ilyen lány-lány kalandom volt. Elsőre egy pasival hármasban és ugyan az egész egy közepes élmény volt csak, de épp a nyalakodást azt mindketten élveztük lányok. A pasivla még ismételtünk, majd mikor őt ejtettük kipróbáltuk kettesben is. Gondolván, hogy biztos biszex-ek vagyunk.
Érdekes mód úgy már nem működött, kudarcba fulladt a próbánk, pedig igyekeztünk.
De ettől még igenis élveztem, mikor kinyalt a hármas során, miközben a pasi csak nézte, hogy egymással foglalkozunk.
9/10 anonim válasza:
A nők nagy százaléka szeretne leszbit kipróbálni, azt mondják a csajok, érdemes ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!