Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nőként milyen élmény egy swinger klub? Van ott
olyan aki szingli nőként szokott menni?
Kb. azt csinálsz, amit akarsz.
Sokszor fizetni se kell.
2023. jan. 15. 22:00
Ha nő lennék mindig mennék. Ingyen mehetnék be,ha nincs semmi jó lelépnék. Menj el,semmit sem veszítessz.
2023. jan. 15. 22:03
A nőknek ingyenes, érdemes lenézni, ha nem tetszik, amit látsz haza mész. De garantáltan találsz valakit, aki tetszik, egyszerűen férfiból túl nagy a kínálat. Ezért szoktak a klubok 2-3 prostit is venni éjszakára, hogy azok csapoljanak majdnem egész éjjel.
2023. jan. 15. 22:20
Szóló nőnek Kánaán, igazi terülj-terülj asztalkám. Van aki csak bulizni, társalogni, ismerkedni, jackuzzizni, szaunázni jár le, ott helyben semmit sem csinál, más 1:1-ben van valamelyik zárható szobában neki szimpatikus pasival, párral (szinte svédasztalról válogathat a jelentkezők közül), meg van aki sok-sok fős gangbangbe veti bele magát.
Ki-ki, mit szeretne, ahogy a klubok jelmondata is hangzik: mindent lehet, de semmi sem kötelező. Egy klubban kell csak a szóló nőknek fizetni, de a korlátlan étel-ital fogyasztásért (s jó kaja van!), társaságért, buliért, wellnesezgetésért nem sok az a pár ezer. Szóval igazából semmit sem veszít ha lemegy és megnézi, 100%-os biztonságban van szóló nőként is.
2023. jan. 15. 22:42
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jóképű szóló pasival is érdekelne egy kiadós szex, de főként gangbang miatt kérdeztem.
#5 ha gangbang akkor neked klubban a helyed :) Diszkrét, biztonságos, adott a hely, idő (nem kell felmenned idegenhez, sem magadhoz felhívnod idegeneket) és 100% kamumentesen svédasztalról válogathatsz a résztvevők közül. Mindenféle előzetes egyeztetgetés nélkül lemész, bedobsz 1-2 italt oldódni és azonnal face to face tudsz válogatni a pasik közül.
2023. jan. 15. 23:14
#7 csalódni fogsz mert vannak akik szeretik a többeseket, gangbanget - bár tény, hogy nem a GyK-n írogatnak, hanem látogatást tesznek valamelyik klubban :)
2023. jan. 16. 01:48
#8 gondolom te is a kérdező vagy, a stílusodból lejön. Nők nem írnak így.
2023. jan. 16. 01:57
#9 nem nyert, nem a kérdező vagyok és egy szóval sem írtam hogy nő lennék :)
Helyette viszont 1-2 heti rendszerességgel látogatom a swingerek és egyéb "összejövetelek" világát, s nem városi legendákra, vagy kluboknak még a közelében sem járt emberek feltételezéseire alapozok. Ha kérdésed van a klubok világáról kérdezz nyugodtan :)
2023. jan. 16. 02:09
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy swingerben jobb lenne, mint egy privátabb körben. Nekem amúgy nem volt bajom a swingerrel, de nem voltam elájulva a felhozataltól. Konkrétan az utolsó alkalommal (a háromból) messze a legszebb nővel érkeztem a buliba, és szex nélkül távoztunk. Azóta nem is megyek, pedig lenne pár figura, ami érdekelne. Főleg a tapasztalt, nem hisztis párcsere vonalon.
2023. jan. 16. 06:25
Kapcsolódó kérdések: