Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli nőként milyen élmény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nőként milyen élmény egy swinger klub? Van ott olyan aki szingli nőként szokott menni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb. azt csinálsz, amit akarsz.

Sokszor fizetni se kell.

2023. jan. 15. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha nő lennék mindig mennék. Ingyen mehetnék be,ha nincs semmi jó lelépnék. Menj el,semmit sem veszítessz.
2023. jan. 15. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
98%
A nőknek ingyenes, érdemes lenézni, ha nem tetszik, amit látsz haza mész. De garantáltan találsz valakit, aki tetszik, egyszerűen férfiból túl nagy a kínálat. Ezért szoktak a klubok 2-3 prostit is venni éjszakára, hogy azok csapoljanak majdnem egész éjjel.
2023. jan. 15. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóló nőnek Kánaán, igazi terülj-terülj asztalkám. Van aki csak bulizni, társalogni, ismerkedni, jackuzzizni, szaunázni jár le, ott helyben semmit sem csinál, más 1:1-ben van valamelyik zárható szobában neki szimpatikus pasival, párral (szinte svédasztalról válogathat a jelentkezők közül), meg van aki sok-sok fős gangbangbe veti bele magát.

Ki-ki, mit szeretne, ahogy a klubok jelmondata is hangzik: mindent lehet, de semmi sem kötelező. Egy klubban kell csak a szóló nőknek fizetni, de a korlátlan étel-ital fogyasztásért (s jó kaja van!), társaságért, buliért, wellnesezgetésért nem sok az a pár ezer. Szóval igazából semmit sem veszít ha lemegy és megnézi, 100%-os biztonságban van szóló nőként is.

2023. jan. 15. 22:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jóképű szóló pasival is érdekelne egy kiadós szex, de főként gangbang miatt kérdeztem.
2023. jan. 15. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 ha gangbang akkor neked klubban a helyed :) Diszkrét, biztonságos, adott a hely, idő (nem kell felmenned idegenhez, sem magadhoz felhívnod idegeneket) és 100% kamumentesen svédasztalról válogathatsz a résztvevők közül. Mindenféle előzetes egyeztetgetés nélkül lemész, bedobsz 1-2 italt oldódni és azonnal face to face tudsz válogatni a pasik közül.
2023. jan. 15. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
#7 csalódni fogsz mert vannak akik szeretik a többeseket, gangbanget - bár tény, hogy nem a GyK-n írogatnak, hanem látogatást tesznek valamelyik klubban :)
2023. jan. 16. 01:48
 8/11 anonim ***** válasza:
2%
#8 gondolom te is a kérdező vagy, a stílusodból lejön. Nők nem írnak így.
2023. jan. 16. 01:57
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

#9 nem nyert, nem a kérdező vagyok és egy szóval sem írtam hogy nő lennék :)

Helyette viszont 1-2 heti rendszerességgel látogatom a swingerek és egyéb "összejövetelek" világát, s nem városi legendákra, vagy kluboknak még a közelében sem járt emberek feltételezéseire alapozok. Ha kérdésed van a klubok világáról kérdezz nyugodtan :)

2023. jan. 16. 02:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy swingerben jobb lenne, mint egy privátabb körben. Nekem amúgy nem volt bajom a swingerrel, de nem voltam elájulva a felhozataltól. Konkrétan az utolsó alkalommal (a háromból) messze a legszebb nővel érkeztem a buliba, és szex nélkül távoztunk. Azóta nem is megyek, pedig lenne pár figura, ami érdekelne. Főleg a tapasztalt, nem hisztis párcsere vonalon.
2023. jan. 16. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!