Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szingli nőként megy swinger klubba, van esélye csak egy emberrel szexelni aznap, vagy inkább párok akarják majd bevonni harmadiknak?
Figyelt kérdés
Azoknak a véleményére vagyok igazán kíváncsi, akik valamennyire rálátnak a dologra a gyakorlatban is, nem csak feltételezéseik vannak.2022. okt. 9. 19:21
2/13 anonim válasza:
Még nem voltam, de olvastam már pár véleményt ezzel kapcsolatban, és amennyire tudom, ez inkább férfiként lehet probléma, mivel kevés a szingli nő swingerben. Szingli férfiból viszont van bőven.
3/13 anonim válasza:
Én kétszer voltam, mindkétszer kísérőnővel. Tehát nem vagyok szakértő, de full tapasztalatlan sem. A többség 35-40+ -os volt, és legalább a fele, de inkább több pedig pár.
4/13 anonim válasza:
Szingli nőként Kánaán! Amelyik klubban limitálják a szóló pasik számát ott is vannak szóló pasik, illetve a párjuk mellől "elkalandozási engedéllyel" rendelkező pasik. Szóval találni fogsz 1:1-re is, amelyikben meg erős pasitöbbség van ott szinte svédasztalról válogathatsz. A te döntésed mit csinálsz, csak nézelődsz, bulizol, iszogatsz-csipegetsz, táncolgatsz, beszélgetsz másokkal, vagy 1:1-ben valamelyik szimpatikus pasi, vagy akár egy x fős többes.
5/13 anonim válasza:
Nagyon ritka, hogy szingli nő jön le a klubba, személy szerint csak egyszer láttam, hogy valaki nem kísérővel jött, de ez semmit sem számít, mert rengeteg a szingli pali, aki csak csatlakozna valahova vagy csak a pultnál veri, amíg mások dugnak, de pártól is elkérheted a férfit és a nő megy másokkal. Minden csak kommunikáció kérdése, általában mindenki nyitott mindenre, ha kölcsönös a szimpátia.
6/13 anonim válasza:
#5 szoktak szingli nők lenni majd' minden klubban, igaz hamar párra (vagy trióra) találnak ott helyben :)
7/13 mikeXxX válasza:
Bár nem voltam sosem de voltak ismerőseim páran ! Ezèrt határozottan mondhatom hogy igen szingli nőkènt kb mindenre találsz ott valakit magadnak .
8/13 A kérdező kommentje:
Én mondjuk huszonéves vagyok, szóval 40, de inkább 35 alattiakat preferálnék, nem tudom, ez lenullázza-e a lehetőségeimet. Persze az, hogy mennyinek néz ki az illető, fontosabb, mint a tényleges életkora, és nem is kizárólag ezen múlik a vonzereje, de látványosan korosodó férfihoz még nem igazán voltam képes vonzódni. Mindegy, majd kiderül, ha adok egy esélyt a dolognak.
2022. okt. 10. 00:21
9/13 anonim válasza:
#8 a többség 30-40-es, de ahogy egy strandon is van mindenféle korosztály, úgy a klubokban is a 20-asotól az 50-esekig (s külső megjelenés is a csinos/helyestől a nem annyira helyesig). A legtöbb klub szóló nőnek ingyenes (a TT-ben "kemény" 4k a beugró szóló nőként - a korlátlan étel-ital fogyasztáshoz, bulihoz, jackuzihoz, szaunához képest asszem' ez nem sok), lemész és meglátod. Túl sok veszíteni valód nincs.
"majd kiderül, ha adok egy esélyt" - szokták mondani a tett halála a gondolkodás :) Semmit sem kockáztatsz ha lemész és szétnézel.
10/13 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos, biztos vagyok benne, hogy sok szempontból biztonságosabb, mint a "basic" szórakozóhelyek. Köszönöm az infókat mindenkinek.
2022. okt. 10. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!