Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője van vagy épp keres, a szerető házas vagy szingli? Ha házas, mennyire nehéz megszervezni a találkákat?
Volt mind2
A házas " üzleti hétvégére" "Üzleti hetekre" járt . Én voltam az "Üzlet"
A mostanival mind2en szinglik vagyunk
N
Én házas nő vagyok 35... A szeretőm szingli 29
Hiába én vagyok x gyerekkel, ő gyerek nélkül, sajnos én gondolom túl. A férjem nem igazán foglalkozik velem, sőt igazán sose volt egy az érzelmi igényünk. A férjem nem az a szeretetre vágyó ember. Nekem a lételemem. Sose akartam megcsalni, de elhagyni se, és nagyon vágyom arra, amit a szeretőtol kapok. Egy imádom pasi. Minden szempontból figyel rám, mindig ilyen pasira vágytam. Tudom az elején mindig minden sokkal szebb... Nagyon nehéz helyzet. Nem is tudom mit ajánlanék akinek nincs szeretője. Nélküle azt éreztem elsorvadok a magányban, vele meg szenvedek a hiánya miatt. A férj ebből mit se lát (15 éve vagyok vele, szerető pár hónapja van meg) ... A gyerekek és az anyagiak miatt maradok még, nem akarom szét bombázni amit együtt felepitettunk.
De a szerető fél, meg igazán a gyerekeket nézni, de szerintem inkább magát, amiatt, hogy mi vár rá, ha kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!