Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek akik csak a szex miatt szeretőztök. Nem féltek, hogy egyszer egyikbe beleszerettek?
Hogy érzed hogy a szex miatt szerződik ?
Az aki csak szexet akar az nem nősűl meg .
Illetve nem kell ahhoz házasnak lenni hogy az idő múlásával ellaposodjon az intimitás
4 - "10 év elteltével már nálunk sincs szex."
Nálunk 8 év után hűlt ki az ágy.
A kilencedik évben megnyitottuk a házasságunkat.
Ennek 22 éve.
Azóta a feleségemnek volt vagy 40 szexpartnere, nekem meg vagy 120 nőm.
Az utóbbi 10 évben közös orgiákra járunk, és úgy gondoljuk, hogy szép az élet. Eszünk ágában nincs elválni, és eszünk ágában sincs bármiben hazudni a másiknak. És néha együtt is nagyon jól érezzük magunkat!
Senki másba nem szeretek bele a feleségemen kívül!
Ja: és minden nőnek (leginkább férjes asszonyok) elmondom, hogy nős vagyok, nyitottban élek, és ha akarja az asszony is partner lehet, csinálhatjuk hármasban is.
Eddig még nem sokan mondtak nemet!
5. Arra lennék kíváncsi, hogy mindegyik partner szűrve volt, vagy titeket nem izgatnak S betegségek?:)
Nem olyanra gondolok, aminek látható jele van.
37 éves férfi vagyok, 20 éve kapcsolatban ugyanazzal a nővel, 17 éve házas.
A nejem volt az első nő az életemben.
Évek óta nincs köztünk semmi, 3 évig volt 1 szeretőm, akibe szerelmes is lettem. Nekem nem okoznak problémát az érzések🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!