Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom belement, hogy legyek nővel, mert az "nem megcsalás". Beleszerettem a nőbe. Ez hogy érintene titeket?
Ez után is olyan nagy a szátok? Attól, mert egy nő biszex, nem csak szexuálisan vonzódhat nőkhöz, hanem érzelmileg is. Utólag jól röhögök/röhögünk a barátnőmmel, hogy ilyen ostobával voltam kapcsolatban, mint ez a pasi. Mostmár élvezkedhethet, hogy "2 nő, jajj de jó", de sosem lesz benne része, és láthatja, hogy milyen szerelmes vagyok ebbe a nőbe :)
28/N
Elég szánalmas vagy, hogy más kárán mulatsz, de a te dolgod.
Élvezd ki, amíg nem dob valaki más miatt...
4:
Úgy tekinteném hogy szakítottunk, de nem venném úgy, hogy alulmaradtam a konkurenciával szemben, mert egy nőt semmiképp nem tudnék versenytársnak tekinteni, bármennyire is erőlködnék
"Ez után is olyan nagy a szátok?"
Te most miről beszélsz? Kit érdekel, hogy most azon élvezkedsz, hogy otthagytad a barátodat egy nőért?
Engemet sehogy nem érintene mert én mindig heteró nőkkel foglalkoztam. Nem is tudom, hogy te vagy szánalmasabb vagy a barátod. Minden esetre a barátod lehetőséget kapott, hogy egy heteró barátnője legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!