Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom belement, hogy legyek nővel, mert az "nem
megcsalás". Beleszerettem a nőbe. Ez hogy érintene
titeket?
Figyelt kérdés
Ez után is olyan nagy a szátok? Attól, mert egy nő biszex, nem csak szexuálisan vonzódhat nőkhöz, hanem érzelmileg is. Utólag jól röhögök/röhögünk a barátnőmmel, hogy ilyen ostobával voltam kapcsolatban, mint ez a pasi. Mostmár élvezkedhethet, hogy "2 nő, jajj de jó", de sosem lesz benne része, és láthatja, hogy milyen szerelmes vagyok ebbe a nőbe :)
Jézusom mivé lett ez a kérdés... XD "nem az undorító farkatokat akarjuk helyettesíteni". Akkora kamu feminista kérdés ez, mint a k**** élet! :D
2020. ápr. 7. 18:56
32/40 A kérdező kommentje:
Biszexualis vagyok, csak egyreszt vannak leszbikus ismeroseim, masreszt van eszem!
2020. ápr. 7. 20:42
33/40 anonim válasza:
"masreszt van eszem!" Na ez az, amit még nem mutattál meg.
2020. ápr. 7. 21:04
34/40 A kérdező kommentje:
Van eszem, hogy tudjam, hogy a leszbikusok nem azert hasznalnak vibratort, felcsatolhatost, stb., mert titkon pasit akarnak. Hanem mert elvezi, hogy a baratnoje a huvelyen belul izgatja. Egyebkent meg nem ismersz. Lehet furcsan fogalmaztam idonkent, azt alairom. A lenyeg az egesz kiirasban, hogy tul nagy a szaja egyes pasiknak azzal, hogy 'nő nem lehet jobb nalam"
2020. ápr. 7. 21:09
35/40 anonim válasza:
Annyira birom ezt a típust, amelyik igényli, hogy erővel legyen visszatartva a félredugastol. És ha egyszer esetleg felnottkent széttárja a kezét a másik, hogy hajrá, éld meg amit akarsz, akkor megteszi és mikor erre rámegy a kapcsolat, akkor nem magában keresi az okát, hanem azt gyűlöli azt aki “engedte” neki. Megengedte tehát nem szeret! - logika mentén. Tiszta óvoda komolyan 😆
2020. ápr. 7. 21:25
36/40 Bandi1398 válasza:
Csak az eredeti kérdésre koncentrálok. Én nem engedném meg a páromnak hogy akár csak a saját neménél próbálkozzon. Engem nagyon rosszul érintene egy darabig, de el kell engedni.
Őszintén szólva rosszindulatúnak találom az egész kérdést. Nem ítélkezem, mert nem az én dolgom. Szerintem mindketten jobban járratok hogy vége lett a kapcsolatotoknak.
2020. ápr. 8. 00:30
37/40 anonim válasza:
Továbbra sem érdekelne.
2020. máj. 24. 19:42
38/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ritka undorító kárörvendő vagy, inkább szerencsés a volt párod, hogy megszabadult tőled..:D
2020. júl. 2. 11:37
39/40 anonim válasza:
Számomra ez nem megcsalás csak kirándulás lesbilandre. Biztos lennék benne h úgyis visszakuncsorogja majd magát a f...omra, idő kérdése. 😁 Addig meg legalább nyugodtan dugok másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!