Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy másik nőbe, a házasságom a szakadék szélére került, mi legyen?
33 éves férfi vagyok, viszonylag kisfiús arcú. Feleségem 26 éves, őt rendszersesen idősebbnek nézik nálam, az átlagosnál markánsabb vonásai vannak. Annak idején ő akart velem összejönni, később bevallotta, hogy jóval korábban kiszemelt magának. Én pedig sodródtam az eseményekkel. Szerelem alakult ki részemről is, majd házasság. A szex tökéletes a mai napig.
Nemrég azonban megismerkedtem egy szintén 26 éves, kislányos arcú nővel és belészerettem. Randira hívtam, egy egész estén át beszélgettünk, szinte éreztem hogy lelki társai vagyunk egymásnak. Vibrált köztünk a levegő, de még csók se volt. Célzott rá, hogy jobban tenném ha elválnék a feleségemtől, de éreztem, hogy azt szeretné, hogy ez NE ő miatta történjen, mert lelkiismeret furdalása lenne. Inkább csak úgy történjen meg…magától.
Teltek a napok, én az új szerelem miatt gondolkodni sem tudtam. Kitáltaltam a feleségemnek. Azóta pokol az életem. Passzív agresszióban élek mellette.
Közben meg csak arra gondolok, hogy mennyire összeillenék ezzel a kislányos arcú nővel. Viszont a feleségem a biztos pont, aki mindenben mellettem áll.
Mit tegyek szerintetek?
Ebben az esetben a biztos pontod jobbat érdemel!
Legyél ferfi és valj el.
A kislányos arc ideig-óráig tarthat, és meglep,hogy felnőtt emberként számodra ez a legfontosabb. Vagy esetleg nem fejezted ki jól magad, és a lényeg az,hogy a felségedhez nem vonzódsz már, a kislányos arc pedig szexuálisan felkeltette az érdeklődésedet.
Én a helyedben biztos nem tálaltam volna ki a felségednek, hiszen mit vártál mást mint azt,hogy kiakad ezen?
Én is válnék, de nem a kislányosarcú miatt, hanem azért, mert a feleséged nem szereted, és vélhetőleg sosem szeretted igazán.
Egy nőnek nem mondjuk,hogy markáns az arca, ez a férfi arc pozitív jelzője.
Hát miután teljesen elkúrtad a házasságod, a legjobb lenne elválni.
Aztán a másik csaj biztos boldog lesz egy darabig. Aztán eszébe jut, hogy a feleséged mellett ismerkedtetek meg, és minden lépésed követni fogja.
Sok sikert!
"Viszont a feleségem a biztos pont, aki mindenben mellettem áll."
Többé már nem. Egyébként más nem öklendezik habos epét egy gondolatnyi alvadt vérrel az ilyen pár óra alatt lélektársak jellegű kinyilatkoztatásoktól ?
32/f
Érdekes,hogy azt érzed, a kislányos arcú csak úgy...akarja,hogy elválj, ne miatta.
Már az érdekes,hogy randizik Veled úgy,hogy tudja, házasságban élsz. De szerinted azt nem akarja,hogy miatta válj el..Vagy nem jól érzed, vagy ezzel a kislányossal se mész sokra!
"Mi legyen" ezt kérdezed. Elsősorban tanulj meg önálló döntéseket hozni a magánéletre vonatkozóan, és nem csak "sodródni az árral".
Ha nem szereted, válj el, ha szereted, maradj vele és ne mással randizz, és tegyetek egymásért.
A feleséged a lelki társad, ahogy írtad mindenben melletted áll. Lecserélnéd csak azért, mert kislányos arcú a másik csaj?
Az az arc egyszer meg öregszik. Akkor keresni fogsz ujra egy kislányos arcú nőt?
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!