Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy másik nőbe, a házasságom a szakadék szélére került, mi legyen?
33 éves férfi vagyok, viszonylag kisfiús arcú. Feleségem 26 éves, őt rendszersesen idősebbnek nézik nálam, az átlagosnál markánsabb vonásai vannak. Annak idején ő akart velem összejönni, később bevallotta, hogy jóval korábban kiszemelt magának. Én pedig sodródtam az eseményekkel. Szerelem alakult ki részemről is, majd házasság. A szex tökéletes a mai napig.
Nemrég azonban megismerkedtem egy szintén 26 éves, kislányos arcú nővel és belészerettem. Randira hívtam, egy egész estén át beszélgettünk, szinte éreztem hogy lelki társai vagyunk egymásnak. Vibrált köztünk a levegő, de még csók se volt. Célzott rá, hogy jobban tenném ha elválnék a feleségemtől, de éreztem, hogy azt szeretné, hogy ez NE ő miatta történjen, mert lelkiismeret furdalása lenne. Inkább csak úgy történjen meg…magától.
Teltek a napok, én az új szerelem miatt gondolkodni sem tudtam. Kitáltaltam a feleségemnek. Azóta pokol az életem. Passzív agresszióban élek mellette.
Közben meg csak arra gondolok, hogy mennyire összeillenék ezzel a kislányos arcú nővel. Viszont a feleségem a biztos pont, aki mindenben mellettem áll.
Mit tegyek szerintetek?
Nagyon betegen hangzik, hogy folyamatosan kislányos arcot írsz. Akkor már inkább fiatalos, de ez a kislányos pedofil hatást kelt.
Egyébként érdekes, hogy ennyi idősen ilyen szinten felszínes vagy, hogy csak az arca miatt képes vagy valakibe rövid idő alatt a lelki társadat, szerelmedet vizionálni. A legkorrektebb az lenne, ha elválnál a feleségedtől, és hagynád, hogy találhasson egy értelmes, normális férfit, akivel boldog lehet.
Nekem jól esik, ha leírhatom. :-) Mert megérdemled.
Nézd, ez ilyen. Legalábbis ilyennek kell lennie, rosszat tettél, gerinctelen vagy, jössz ide és leírod a tök szánalmas sztorid és a válaszadók reagálnak. Rosszul szocializáltak téged? Vagy nem tanultad meg, ha rosszat mondasz egy közösségben, bezony az a közösség válaszol? Vagy nem értem.
Amúgy tökre nekem is az jutott eszembe, hogy nagyon pedofilosan hangzik ez a kislányos arc így, kislányos arc úgy. Aztán átgondoltam a kérdésed és az utolsónak adott válaszod, aztán megvilágosodtam. Neked nem csak kisfiús arcod van, hanem az vagy. Lényegtelen, hogy mivan írva az anyakönyvi kivonatodba születési dátumként, ha egyszer egy kisiskolás agyi szintjén vegetálsz.
És még nem érted a feleséged, hogy miért passzív agresszív veled. Édes.
32/f, most az egyszer egyetértek veled. Nekem is felfordult a gyomrom, hogy rövid időn belül kérdezőnk (főhősünk) lángra gyúlt kislányos arcú naívánk iránt. Inkább valami odalent gyulladt meg, bár nem tudom, hogy a kérdezőnek van-e egyáltalán szerszáma, mert töke biztosan nincs, hogy otthagyja a markáns (Istenem.. Szegény nő) arcú feleségét.
# 19 vagyok
Igazad van, kár ítélkezni.. A lényegen nem változtat.
Probléma van a kapcsolatoddal, nem véletlenül kerestél kiutat... Nem tett téged boldoggá a házasságotok.
Most pedig megtorpantál, hogy valóságossá vált, hogy vége lehet.
Az a baj, hogy ha ennyire hatással van rád valaki más, akkor nem fogsz teljesen ott lenni a feleségednek sosem, amíg el nem múlik a fellángolás. De ez tarthat 2 évig is így...
Eközben pedig a kapcsolatod szépen lassan haldoklik, és a viszonyotok egyre rosszabb lesz. Ehhez még csak lépned sem kell a másik nő felé,a feleséged érezni fogja. Anélkül is érezné, hogy nem vagy ott fejben, hogy elmondtad volna neki... Tudom milyen ez.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy a másik lánnyal lesz valami, de az hogy ez előfordul, ÉS az, hogy te lépéseket is teszel felé, egyértelműen azt mutatja, hogy már kifelé mennél már.
Persze neked kell eldöntened, milyen a kapcsolatod, mennyire érezted az utóbbi időben jól magad, mennyire tudod te boldoggá tenni a párod, és hogy mit is akarsz.
De egy lovat 2 fenékkel nem fogsz tudni megülni, ennyi szent...
Persze, hogy meg akarja dugni...de nemcsak ezt az egyet hanem a többi hasonlót is idővel...mer' hát az elején mindegyiket "lelkitársnak" érzi majd. Jó régi lejárt lemez ez a szöveg már, de van akinél még beválik. 🤣
Ezt az oldalt a tinik uralják, kérdező. Az ő fekete-fehér világukba nem szabad belerondítani ilyen kérdéssel, mert te iszod meg a levét.
Hogy a kérdésre válaszoljak, egyetlen lehetséges alternatíva a válás. Te is tudod, s most már a feleséged is, hogy időzített bombán ültök, és bárikor bekerülhet a képbe egy kislányos arcú valaki, aki megnyomja a kioldószerkezetet. Erről nem tehet egyikőtök sem. Tapasztalatlanul mentetek bele a házasságba, mint mindenki más is, és egy kapcsolat, ha nem ápolják, egy idő után dögrovásra kerül. Ilyen, vagy ehhez hasonló leckék kellenek, ilyen viharokat kell túlélni ahhoz, hogy értékelni tudd a házasság békéjét. A következő házasságét, mert ez már az ördögé. Megízlelted az igazi szerelmet, és innentől hat ló sem fog már a feleséged mellett tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!