Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy másik nőbe, a házasságom a szakadék szélére került, mi legyen?
33 éves férfi vagyok, viszonylag kisfiús arcú. Feleségem 26 éves, őt rendszersesen idősebbnek nézik nálam, az átlagosnál markánsabb vonásai vannak. Annak idején ő akart velem összejönni, később bevallotta, hogy jóval korábban kiszemelt magának. Én pedig sodródtam az eseményekkel. Szerelem alakult ki részemről is, majd házasság. A szex tökéletes a mai napig.
Nemrég azonban megismerkedtem egy szintén 26 éves, kislányos arcú nővel és belészerettem. Randira hívtam, egy egész estén át beszélgettünk, szinte éreztem hogy lelki társai vagyunk egymásnak. Vibrált köztünk a levegő, de még csók se volt. Célzott rá, hogy jobban tenném ha elválnék a feleségemtől, de éreztem, hogy azt szeretné, hogy ez NE ő miatta történjen, mert lelkiismeret furdalása lenne. Inkább csak úgy történjen meg…magától.
Teltek a napok, én az új szerelem miatt gondolkodni sem tudtam. Kitáltaltam a feleségemnek. Azóta pokol az életem. Passzív agresszióban élek mellette.
Közben meg csak arra gondolok, hogy mennyire összeillenék ezzel a kislányos arcú nővel. Viszont a feleségem a biztos pont, aki mindenben mellettem áll.
Mit tegyek szerintetek?
33 éves felnőtt férfitől(?) ennyi rinyát?
Szegény kis áldozat, akit házasságra kényszerítettek.
Mit tegyél? Hagyd ott a feleséged, vagy ő fog. Még bőven lesz ideje normális, igazi férfit találni és családot alapítani, te meg légy boldog az aranyos arcú kis nővel.
Legalább őszinte voltál!
Sajnos ez velem is megtörtént,én úgy jöttem rà,hogy nyomozni kezdtem mert gyanús lett.Végül kinyögte mi a helyzet.Azt mondta,hogy már nem is biztos benne,hogy szereti-e a csajt.
3 napot kapott,hogy elvigye a cuccait a lakàsból.
Ha elválsz könnyebb lesz az életed,és a feleségednek is.
Tudod miért? Mert te is az a szerelmes tipus vagy mint az én férjem. Most ennek a nőnek az arca szebb, jövőhéten a másiknak a haja hosszabb.
Neked is mindeg más kell.
A feleségednek sem lesz jó, nemsokára házisárkány lesz
te meg csodálkozól majd hogy mi a baja.
Csak tudnám mi a tökömnek házasodnak az ilyenek, akik lazán elhívnak randizgatni (!!) más nőt a feleségük mellett... Ez szánalmas.
Nem tudom mit vergődsz még a feleséged mellett, azt sem értem, hogyha valóban mindent így elmondtál neki ( és nem csak a felét, és nem esdekeltél közben mert szerinted biztos pont, hogy ne hagyjon el), akkor nem értem, miért van még veled.
Nem az érzelmekkel van a bajom, hanem a tettlegességgel. TE már tettél egy lépést, gyakorlatilag kettőt is, hisz el is mondtad, minek toporogsz most egy helyben?
Légy férfi legalább, és maradj következetes: váljatok el szépen és békében.
Előttem már leírták a lényeget, nem érdemes áltatni senkit.
De csak én nem értem hogy mégis mi köze az arcának ehhez? Mármint hogy folyton ez van kiemelve, mintha az egész sztoriban ez lenne a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!