Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek akik csak a szex miatt szeretőztök. Nem féltek, hogy egyszer egyikbe beleszerettek?
47.éves férfi vagyok.
Én pont a hideg ágy miatt keresek szeretőt! Szerintem a férfi tud szerelem nélkül szexelni.Persze bàrmi megtörténhet és megváltozhat.
Pécscés környéke.
Nem tartok tőle, hogy beleszeretnék, ha találnék szeretőt. Legalább pár alkalommal jól érezhetném végre magam.
32/F
Nem mert minden jó otthon, már szinte tökéletes, de en perverz vagyok a feleségem nem. Nagyon nem. Elmondtam hogy lehetne szabadabb velem mert en elég nyitott vagyok de ő még az alap szexet is kordában tartja.
Csak jó és perverz szexre van szükségem semmi másra és nőknél is van ugyan ilyen szitu.
Mint az egyik 4 alkalmas randi.
Megegyeztünk az elején hogy akár milyen jo is együtt max 4 randi lesz aztán törlés. Nincs állandó partner igy kissebb a lebukás eselye is.
16. Miért nem lehet úgy választani, hogy később az ember ne gerinctelen módon a másik háta mögött menjen félre?
Ez csakis a te hibád, te választottad ezt a nőt. Tudnod kellett volna, hogy ilyen.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!