Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férjek akik csak a szex miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek akik csak a szex miatt szeretőztök. Nem féltek, hogy egyszer egyikbe beleszerettek?

Figyelt kérdés
Vagy jó házasságban nem történhet meg? Ahol csak a szex az egyetlen gyenge pontja a házasságnak.

2022. aug. 20. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%

47.éves férfi vagyok.

Én pont a hideg ágy miatt keresek szeretőt! Szerintem a férfi tud szerelem nélkül szexelni.Persze bàrmi megtörténhet és megváltozhat.

Pécscés környéke.

2022. aug. 27. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem tartok tőle, hogy beleszeretnék, ha találnék szeretőt. Legalább pár alkalommal jól érezhetném végre magam.

32/F

2022. szept. 4. 08:31
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Hát én nem értem ezt. Mi 15 év után sem hidegültünk el. Alig várjuk, hogy valaki elvigye a gyerkőket és nappal is többször szetetkezhessünk. Én és ő is hisztisek vagyunk ha a héten nincs mindennap szex. Miatta( és persze magam miatt is) járok edzeni, egészségesen étkezem és veszek csini ruhákat, hogy bomba nőnek tartson. Még mindig tartom a tinikori súlyom, és letagadhatnék 10 évet. 36N
2022. szept. 4. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13. Ez nagyon szuper, hát nincs teljes reménytelenség! Úgy tűnik csak ellustult párok vannak, mint itt jó sokan, akik egyből prostizni mennek lepukkant apukaként. :)
2022. szept. 4. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13. Akkor nagyon szerencsések vagytok, hogy van családi/baráti háttér, aki elviszi a gyerekeket mellőletek és azt hasznosan ki is tudjátok használni. :)
2022. szept. 7. 07:11
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem mert minden jó otthon, már szinte tökéletes, de en perverz vagyok a feleségem nem. Nagyon nem. Elmondtam hogy lehetne szabadabb velem mert en elég nyitott vagyok de ő még az alap szexet is kordában tartja.

Csak jó és perverz szexre van szükségem semmi másra és nőknél is van ugyan ilyen szitu.

Mint az egyik 4 alkalmas randi.

Megegyeztünk az elején hogy akár milyen jo is együtt max 4 randi lesz aztán törlés. Nincs állandó partner igy kissebb a lebukás eselye is.

2023. márc. 26. 09:22
 17/18 anonim ***** válasza:

16. Miért nem lehet úgy választani, hogy később az ember ne gerinctelen módon a másik háta mögött menjen félre?

Ez csakis a te hibád, te választottad ezt a nőt. Tudnod kellett volna, hogy ilyen.. :)

2023. márc. 26. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem félek. Ha beleszeretek, lépek itthonról.
2023. márc. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!