Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha megcsaljátok a feleségetek/barátnőtök nem féltek hogy elkaptok valamit és így lebuktok? Illetve első ilyen alkalom után mit éreztetek?
Ezen agyalok egy ideje, hogy kéne találnom valakit. Viszont félek hogy el kapok valamit. A fizetős diszkrét, de ott a veszély, hogy elkapok valamit. Aki nem fizetős még lebuktathat. Az okoskodó, álszent kommentekre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm. Illetve azok akik már megtették vagy így vagy úgy mit éreztek a bűntudaton kívül? Ki lettetek elégítve és soha nem ismételnétek meg vagy x idő után újra belemennétek?
32/F
36/F
Szerintem sem a férfiak, sem a nők nem egy partnerre vannak kalibrálva. Szeretnék a párommal élni még egy 50 évet, ha lehet, de mindenkinek kell időnként külön út. Csak ne vonj bele érzelmeket. Ha gumit húzol, ha fizetős, ha nem, nem kapsz el semmit. Lehet csak én látom így, de ha nem fizetős es nem jársz el külön bulizni, akkor általában az illető a környezetedben van: meló, sport, vagy ha van valami hobbid. Ha ő független is, miért akarna lebuktatni?
Kielegules van, annyi, hogy otthon is felalljon bármikor, amikor kell. 😉
Kérdező ha már ezt a gusztustalanságot elakarod követni ne okozz nemibajt a szerencsétlen párpdnak akit megalázol
Huzzál gumit te p.cs
N
Mondjuk ha kurvázni jártok vagy szeretőt tartotok, nem egy nagy befektetés a 3 adagos hpv elleni oltás (100-150 ezer között van az ára), megelőz egy csomó lehetséges ráktípust és a szemölcsök is elkerülnek. Te is védett leszel és a partneredet sem fertőzöd meg.
A szeretőm és én is be vagyunk oltva, ezen felül teljes a bizalom is azzal kapcsolatban, hogy nem tartunk másik szeretőt, így nincs mitől félnünk, gumi nélkül élvezzük egymást.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!