Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy osztálytársammal történt, tipikus alom story :D.
Átmentem hozzá “tanulni” amíg a szülei dolgoztak.
9.esek voltunk.
19L

Fesztiválon, alkalmiban, félrészegen. Nem annyira hű de nagyon tetszett a partner, de hát aki alkalmira vadászik az ne válogasson 😂 Csudi büszke voltam magamra, hogy húúúú férfi lettem - aztán másnap ugyanúgy kelt fel a nap és semmi sem lett a homlokomra kiírva. Utána is ugyanúgy meg kellett minden egyes "hódításért" küzdeni, teperni mintha még szűz lettem volna.
Azt követőek is alkalmiak voltak - de egyik sem ért fel azzal amikor már jóval később az akkori barátnőmmel bújtunk ágyba. Elég sokat hozzá tudnak tenni az érzelmek.
Ezzel együtt nem bánom, a múltat nem lehet visszacsinálni, hozzánk tartozik. Nem volt negatív élmény, sem extra pozitív. Volt azóta sokkal jobb, de ha vissza tudnék menni az időben megtenném ugyanúgy újra.

#5:
"Csudi büszke voltam magamra, hogy húúúú férfi lettem - aztán másnap ugyanúgy kelt fel a nap és semmi sem lett a homlokomra kiírva. Utána is ugyanúgy meg kellett minden egyes "hódításért" küzdeni, teperni mintha még szűz lettem volna."
Szerintem ez a legnagyobb tanulsága a sztoridnak.

Őszintén szólva nem tudom, mennyi idős voltam, talán 20 vagy 21. Asszem 2010-ben volt, vagy 11-ben? Fene tudja...
Megismerkedtem egy akkor 33 éves nővel egy netes fórumon. Elméletileg csak barátkozni akartam, gyakorlatilag viszont a második talin szex lett belőle. Egy kicsi panzióba mentünk, lezuhanyoztunk, ittunk egy kis bort aztán dugtunk. Nem volt különösebben semmi extra. Ő utána hazament, én megittam a maradék piát (állítólag otthonról még felhívott, de én olyan seggrészeg voltam, hogy semmire sem emlékeztem belőle), aztán aludtam, ennyi.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!