Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni olyan barátnővel aki teljesen szürke a szexben? Heti egy alkalom és kb 3 póz létezik a számára.
Felsoroltad??? :DDDDDDDDDDDDDDD Na, ezt "jól tálaltad"...
Na ez az, amikor csak "tukni" tud valaki, de szeretkezni-rákapatni nem...Indulj ki abból, amivel várt és finoman kanyarodj arra, amire hajlik majd...
A jó hír, hogy biztosan nem csal meg. Sok embert nem annyira érdekel a szex. Legyen valami, aztán kész.
A rossz hír, hogy gyerekszülés után jó eséllyel jön az ABC szex.
Ez egy érdekes kérdés. A feleségem hasonló volt: a szex egy amolyan bónusz cukorka volt neki az életben, ami a kötelességek után jött a sorban, és első sorban érzelmi dolgot jelentett, amiben az összebújás, és a csók volt a központban - ami amúgy nekem is fasza, de ez azt is jelentette, hogy perverz kísérletezésre, változatosságra nem volt igénye, illetve nem is igazán kezdeményezett.
Ez sokáig bennem is hiányt okozott, és sokat beszéltem vele erről. Ő teljesen nyitottan reagált, és próbált nekem megfelelni, de nem lett jobb. Őt is frusztrálta, hogy "nem elég", nekem meg valahogy izzadtságszagú volt minden próbálkozás. Érződött, hogy nem őszinte, és kínosan érintett, hogy az én kérésemre csinálja, én meg inkább leállítanám.
Aztán volt egy időszak, amikor terhes lett, nagyon megugrott a libidója, és konkrétan állandóan kezdeményezett. Azt hittem, ez lesz a kánaán, de basszus rendesen zavart a dolog, volt, hogy kifogásokat kerestem, amitől meg a férfi önutálat fogott el: nemet mondani a szexre? Apokalipszis :D.
Ennek az időszaknak lettek viszont nagyon mély tanulságai. Én megtapasztaltam, milyen nyomás alatt lenni szexuális téren, és megértettem, milyen lehetett neki az az én vágyaimon való rágódás. Ő rájött, hogy igazából ő mennyire igényli a szexet, ha nincs ráerőltetve, ettől sokat nőtt az önbizalma. Egyúttal arra is rájött, hogy a szex a kapcsolatban sokkal fontosabb, mint ahová eddig helyezte.
Illetve a legfontosabb felismerésünk, hogy igazából mi mégis szeretjük a saját szerepünket. Ami nekem valójában hiányzott a részéről, az a visszajelzés. A vágyain akartam játszani, a titkos ajtóit nyitogatni, csak eleinte úgy tűnt, nincs is neki ilyen, a szex csak csók és misszionárius.
Azóta úgy lett sokkal jobb a szex, hogy maga a szex menete nem is lett különösebben más, inkább a kommunikáció változott. Maradtunk az ő a hangszer, én a zenész felállásnál, csak ő sokkal hangosabb és dallamosabb hangszer lett, én pedig boldogabb zenész.
Nem tudom, van e ebben neked tanulság, de jól esett leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!