Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet kezdeni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni olyan barátnővel aki teljesen szürke a szexben? Heti egy alkalom és kb 3 póz létezik a számára.

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 09:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10# És akkor a végén kiderült, hogy mégis vannak perverziói vagy vágyai? Színesebb lett a szex?
2022. aug. 21. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Igazából a válasz egyszerre igen, és nem. Különösebb perverzióira nem derült fény sajnos, ugyanakkor mégis sokkal színesebb és jobb lett a szex. Ennek több apró oka is van.

Pl bár perverziói nem, olyan dolgok azért derültek ki - számára is -, amiket nagyon szeret, és amikre nagyon jól reagál. Nem kell óriási dolgokra gondolni, egy póz, a testjének egy pontjának izgatása, ilyesmi, de maga az, hogy ezeket nyíltan kéri, vagy éppen nyögve mondja el, mennyire jó, nagyon nagyot dob az élményen.

Ehhez persze eleve kellett az, hogy ő maga sokkal jobban megtanulja értékelni, és élvezni a szexet. Azután meg kellett szeretnie ezt kifejezni. Ezek miatt a szex maradt relatíve a szokásos keretek között, de valahogy megtelt tartalommal. Ugyanaz a misszionárius póz lett sokkal hangosabb, interaktívabb, harapdálós, hajhúzós.

Ami szintén változott - főleg a gyerekek miatt - az a pillanat megragadása. Általános lett az olyan pillanat, amikor csak összenézünk, a következő percben pedig a konyhapulton, a mosógépen, vagy az uszodai öltözőfülkében dugom.

2022. aug. 21. 16:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy tűnik ez egy sikertörténet akkor!
2022. aug. 21. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, kifejezetten annak mondható. Próbálok valamiféle tanulságot megfogalmazni, de nehéz két mondatban.

Számomra az egyik fontos felismerés az volt, hogy nekem sem az hiányzott, amit gondoltam, hogy hiányzik. Szóval az én önismeretemben is volt hiány.

A másik, hogy az emberek nagyon sok dologban változnak. A nő, aki szürke a szexben egy állapot, ami lehet állandó, de lehet, hogy csak az ő önismerete is hiányos, és halvány fogalma sincs róla, mi a jó neki.

A harmadik tanulság, hogy ha meg akarom szerettetni a szexet az asszonnyal, akkor a problématudat generálása és az elvárásaimmal történő szembesítés nem jó irány, mert a külső elvárással feladat lesz neki a szex, nem öröm. Ez pont ellentétes a céllal.

Két dolognak volt ezzel szemben nagyon pozitív kimenete. Az egyik a külső kényszer teljes megszünése, ami miatt benne megszületett az a pozitív érzés, hogy k.vára hiányzik neki a szex. Az pedig a piac alaptörvénye, hogy annak szalad fel az értéke, aminek a hiányát megtapasztaljuk. Korábban ő folyton abban a szerepben volt, hogy én állandóan dugni akartam, ő meg vagy beleegyezett vagy nem. Olyan viszont nem nagyon volt, hogy az ő belső késztetése miatt feküdjünk le.

A másik a pozitív visszajelzés. Mint kiderült, korábban nem érezte magát túl jónak az ágyban - amit én is így éreztem - ezért nem túl sok sikerélményt élt meg. Nekem is meg kellett tanulnom bókolni, dicsérni, hálát, elismerés kifejezni, mert az őt is felemeli. Ugyanez nem csak a szexre igaz, hanem úgy általában mindenre: megköszönni, elismerni, megdicsérniml.

Aztán ezek egymást kezdték gerjeszteni. Sokat mesélte, hogy mennyire sokat jelentett neki és hálás volt érte, hogy szétcsúszott, szoptatós kismamaként is dögösnek találtam, és teljesen rá voltam izgulva, mert egyedül ettől érezte magát nőnek, és ez a mai napig felizgatja. A gyerekágyas tilalom alatt emiatt többször volt olyan, hogy egyszer csak spontán, teljesen váratlanul leszopott. Ilyet azelőtt csak kérésre, viszonylag ritkán csinált, és akkor is érződött, hogy muszájból, ehhez képest akkor volt olyan, hogy főzés közben térdelt elen, puszta szeretetből, és önként. Mivel önként, és őszintén csinálta, és olyan beleéléssel, hogy zseniális élmények voltak, amit azóta is emlegetek, ami pedig neki csomó önbizalmat és izgató, szép emléket ad. Emiatt azóta része lett az életünknek, hogy ő időnként csak úgy leszopjon, mindezt kb a saját örömére teszi, mert őt is feltölti, hogy én élvezem.

Ez egy példa arra, hogyan lesz az, hogy valami ami eddig is volt a szexben, most is van, mégis ég és föld a különbség.

2022. aug. 22. 10:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Pedig én is elgondolkodtam rajta, hogy talán a kevesebb bók segítene. Biztos hülyének néz amiért folyton mondom neki hogy csinos meg szép.

A vége az lesz úgyis hogy próbálkozik az ember aztán csak alakul valami. Ha meg nem akkor vagy elfogadja az ember vagy keres olyat akivel összeillenek.

2022. aug. 22. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!