Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek szeretője van vagy épp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szeretője van vagy épp keres, a szerető házas vagy szingli? Ha házas, mennyire nehéz megszervezni a találkákat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 08:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Házasként csak szintén nem függetlennel kezdtem,hasonlóak a feltételek.Meg lehet oldani.
2023. jan. 22. 09:05
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Házas vagyok, a szeretőm is az, két éve tart a viszony. Többnyire napközben tudunk együtt lenni 2-3 órákat, nála, nálam, de van egy állandó búvóhelyünk, ott néha egész nap együtt vagyunk. Egyszer volt együtt töltött éjszaka, de azt nehéz leszervezni.

45F

2023. jan. 22. 11:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Erősen attól függ, hogy a felek mivel foglalkoznak, mennyire rugalmasan tudják beosztani az idejüket és mennyi idő van, amiről vagy nem kell elszámolni otthon, vagy könnyű alibit találni.
2023. jan. 22. 12:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Én 47 szintén nős pasi. Énis csak férjezett asszonykával létesítenék viszonyt. Mert úgy tudjuk hogy hová tartozunk.
2023. jan. 22. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Nyitott (kiégett) házasságban élek, nem probléma megszervezni a találkákat, pontosabban, nem okoz nagyobb nehézséget, mint szingliként. Itthon dolgozom, magam osztom be az időmet. Ami akadályozhat, ha a családi elfoglaltság bekavar, pl. lebetegszik valamelyik csemete. Kiskamaszok, legfeljebb, ha iskolában lesznek rosszul értük kell menni, vagy nekem kell orvoshoz vinni.

Éjszakai kimaradás nemigen jön össze, maradnak a nappali lehetőégek. Akkor itthon nem kell magyarázkodni. Nejemet nem zavarná, de a gyerekek irányába nem tudnék, mit mondani. Így évente legfeljebb néhány hétvégi kimaradás jön össze munka miatti utazás címén.

51 éves férfi vagyok szeretőm 26 éves.

2023. jan. 23. 01:54
 16/25 anonim ***** válasza:

10-es... Miért mentem hozzá? Hm fiatalok voltunk amikor össze jöttünk,majd terhes lettem. Olyan sok nélkülözés után most megvan mindenünk, közbe lett még 2 gyerek. Valahogy mindig kevés volt, amit lelkileg adott. Mindig mondtam is neki. De a válasz az volt, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Maradtam, ha terhes voltam, vagy babáztam, nem éreztem ezt a szeretetlenséget. De most. Belepusztulok. Tudom sokmindenki elítél.

Én is elítéltem régen akinek szeretője volt. Egy alapjában erős határozott nő vagyok, de mostanában folyamatosan sírok, a szerető előtt is gyenge vagyok... Nehezen viseli, de azt érzem nélküle belepusztulok. Nem tudom hogy kéne lelkileg össze szedni magam. Nem lehetünk még együtt, neki meredek 3 gyerekről gondoskodni, nekem meg muszáj még a gyerekek miatt maradni. De borzasztó nehéz. Úgy érzem lelkileg felemészt ez a dolog.

2023. márc. 12. 18:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
16: szerintem a te helyzetedben nagyon megérné szakember segítségét kérni (pszichológus)
2023. márc. 12. 19:39
 18/25 anonim ***** válasza:
17es. Tudom sajnos, de ugyse tud segíteni. Hisz nekem kell dönteni, de az se biztos, hogy úgy alakul, ahogy szeretném
2023. márc. 12. 19:44
 19/25 anonim ***** válasza:
18: a pszichológus nem dönt helyetted, hanem segíthet abban, hogy dönts / jól dönts.
2023. márc. 12. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Szintén házas vagyok,s egy korrekt hasonló házas nőt keresnék..Lehúzás helyett nyugodtan írjatok,nem harapok.Normális egzisztenciával rendelkező 37 éves pasi vagyok.
2023. márc. 12. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!