Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?
Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?
Férfi 28
Értjük! 😊
De mi, érzékibb férfiak legalább jobban meg vagyunk becsülve, ha minket választ az adott nő. 😇
Elárulok neked egy titkot, de ne add tovább!
A lányok a nyalástól még sokkal jobban nedvesednek, mint a szopástól.🙃
Jaj, kérdező, te tényleg teljesen tudatlan és igénytelen vagy a szexualitás terén.
Igen, neked nyilván mindenki mosolyogott, hogy miiiiilyen szuper voltál az ágyban, de nem lepne meg, ha az exeid mind a hátad mögött összefeküdtek volna egy valóban odaadó szeretővel.
Ha nem komfortos neked az, hogy örömet okozz a párodnak, akkor hagyd ott, adj neki esélyt arra, hogy találjon egy igazi férfit.
Tudod drágám mi reggel is és este is sexelünk.
Imád a pasim nyalni és el sem tudná képzelni a sexet ez nélkül.
Imádja hallani ahogy élvezem.
De volt olyan csavom is akinek fajt ha a lábam közé kellett másznia. Nem is sokáig volt pasim. Akinek ennyi alap Szex kultúrája nincs, hogy minden téren kielégítse a partnerét az inkább ne dugjon.
A kérdező a példa arra, hogy anyu és apu testvérek.. 😅😥
21. Így igaz, ti olyan ritkák vagytok mint a fehér holló. De a normális nők is ilyenek. Szerencse, hogy a párom is ebbe a kategóriába tartozik. 🤗🤗
Ember!
Te még élsz! Csodálkozom még nem téptek szét az arroganciád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!