Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?
Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?
Férfi 28
#20 Hány éves vagy???🤣🤣😅
Látszik, h még nem való neked a szex.
Ha a kérdező nem szereti a nőket orálisan kényeztetni, akkor az azt jelenti, hogy nem 100%-osan heteró beállítottságú.
Egy totál heteró férfinél ez elképzelhetetlen.
Te igazából vagy meleg vagy, vagy csak szimplán egy gyökér.
Normális férfit meg sem kell kérni, magától szívesen csinálja.
45. 👍
De a 43, és 44-nek is igaza van.
43as ez hülyeség
Mert ennyi erővel ha egy nő nem szeret szopni akkor nem hetero 100%-ban
#45,43 Ti hülyék vagytok🤣🤣🤣
Nem minden férfi szeret puncit nyalni😒 de attól még nem meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!