Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?
Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?
Férfi 28
Ő le szokott szopni
Ha igen akkor mit finnyázol a punci nyalástól .
Te se vagy rózsa illatú meg vattacukor ízű mikor szopnak elhiheted .
29N
Azt hiszed hogy egy nő csak akkor sikít nyög kiabál ha élvezi .?
Simán el tudjuk hitetni a pasikkal hogy annyira jók vagytok csak hogy sürgesd magad hogy végre el menj te bika
Amikor mesélem másoknak hogy a kérdezővel hasonló kaliberű pasikkal találkoztam eddig javarészt, alig akarnak hinni nekem, meg én vagyok a defektes...
Remélem tényleg troll vagy, inkább vegyél guminőt magadnak. Azt nem kell felizgatnod, meg semmi, csak dugod.
Hűha, jó pocsék lehetsz az ágyban, ha azt hiszed, hogy 20-30 percig vonaglani a nőn mint egy tüzelő kutya jó szexet jelent. :D
Nem illetek össze az ágyban (részvétem a nőnek), így annak van a legtöbb értelme, ha elhagyjátok a másikat és kerestek olyan partnereket, akikkel azonosak az igényeitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!