Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényszerít, hogy odalent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?

Férfi 28

2023. ápr. 10. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
94%

Ő le szokott szopni

Ha igen akkor mit finnyázol a punci nyalástól .

Te se vagy rózsa illatú meg vattacukor ízű mikor szopnak elhiheted .

29N

2023. ápr. 10. 12:01
 12/81 anonim ***** válasza:
94%

Azt hiszed hogy egy nő csak akkor sikít nyög kiabál ha élvezi .?

Simán el tudjuk hitetni a pasikkal hogy annyira jók vagytok csak hogy sürgesd magad hogy végre el menj te bika

2023. ápr. 10. 12:04
 13/81 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy nem veszitek észre, hogy egy trollt etettek?
2023. ápr. 10. 12:11
 14/81 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te ne szexelj, nem neked való.
2023. ápr. 10. 12:15
 15/81 anonim ***** válasza:
83%
Akkor most kényszerit vagy csak szová tette? Korbács volt nála???:-)
2023. ápr. 10. 12:21
 16/81 anonim ***** válasza:
92%

Amikor mesélem másoknak hogy a kérdezővel hasonló kaliberű pasikkal találkoztam eddig javarészt, alig akarnak hinni nekem, meg én vagyok a defektes...

Remélem tényleg troll vagy, inkább vegyél guminőt magadnak. Azt nem kell felizgatnod, meg semmi, csak dugod.

2023. ápr. 10. 12:45
 17/81 anonim ***** válasza:
50%
Elnézést kérek a tisztelt kommentelő közönségtől és a trolletetésre várakozóktól, de: ha a pasi nem akar nyalni, nem akarja kielégíteni a nőt, az nekünk miért baj? Bassza ki a csaja, ha ez neki nem megfelelő, aztán kész. A szexben nincs ilyen, hogy "alap", vagy "elvárható". Amúgy ismertem olyan csajt, aki nem akart szopni, nem maradtam vele és kész.
2023. ápr. 10. 12:56
 18/81 anonim ***** válasza:
90%

Hűha, jó pocsék lehetsz az ágyban, ha azt hiszed, hogy 20-30 percig vonaglani a nőn mint egy tüzelő kutya jó szexet jelent. :D

Nem illetek össze az ágyban (részvétem a nőnek), így annak van a legtöbb értelme, ha elhagyjátok a másikat és kerestek olyan partnereket, akikkel azonosak az igényeitek.

2023. ápr. 10. 12:59
 19/81 anonim ***** válasza:
92%
Na feleim értitek már miért mondják a nők hogy a pasi többsége csapnivaló, vagy éppen önző az ágyban? 😂
2023. ápr. 10. 13:04
 20/81 A kérdező kommentje:
Nem értem miért troll az, ha valaki feltesz egy kérdést. Én most szembesültem ezzel a dologgal, a korábbi párjaim nem igényelték az orális szexet sosem. Azt gondoltam azt a leszbikusok csinálják mert ők máshogy nem tudnak szexelni. Semmi izgató nincs benne nekem, míg a szopás mindkettőnknek élvezetes hiszen a nő nedves lesz tőle ami kell a szexhez ugyebár,hogy ne kelljen annyi síkosító. Különben meg tudom hogy élvezték a szexet mert a kapcsolataimban is legalább hetente egyszer vagy kétszer volt szex, ami azért az átlagnál jobb. Olyan kielégítő volt nekik, hogy nem is volt szükség többször. De lehet hogy ez két különleges eset, volt most már úgy tűnik, de remélem azért megértő lesz velem, hogy nekem ez nem komfortos.
2023. ápr. 10. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!