Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényszerít, hogy odalent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerít, hogy odalent kényeztessem ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel egy ideje randizgatok, és természetesen már többször lefeküdtünk. Ő a harmadik nő két hosszú kapcsolat után, de valami furcsát tapasztaltam. Már többször szóvá tette, hogy én miért nem kényeztetem őt előjáték közben, vagy szex után. Már miért is kéne? Ez most valami új divat? Az eddigi párjaimnak bőven elég volt a szex magában, persze ők kényeztettek engem mert a szexhez az egy úgymond előfeltétel. De nem értem, hogy nekem miért kéne még felizgatni, amikor egy nőnek semmi dolga az ágyban, csak fekszik, nem kell teljesítenie stb. Más nők is elvárják ezt, vagy csak nekem van most pechem?

Férfi 28

2023. ápr. 10. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
65%
Persze annyit kifelejtettem, higy vannak akik igenis szeretnek nyalni. A mostani páromon kívül viszont nem találkoztam ilyennel.. :/
2023. ápr. 11. 12:06
 52/81 anonim ***** válasza:
44%

49. Akkor a szopást se várják el! Így a fer. Mert nekem adni kötelező volt, de amikor én kértem orális kényeztetést, semmibe voltam véve. :)

Gyerekesek vagytok. Ezért vagytok szinglik, nem azért mert a nőknek a Chad férfiak kellenek. Csak olyanok, akik szeretik őket mindenhogyan és nem csak kapni akarnak önző módon. :)

2023. ápr. 11. 12:23
 53/81 anonim ***** válasza:
17%
ÉN voltam a 49-es. Mi a francért kellett lepontozni????
2023. ápr. 11. 13:52
 54/81 anonim ***** válasza:
35%
53. Mert önző vagy. :)
2023. ápr. 11. 14:13
 55/81 anonim ***** válasza:
32%
#54 🤣🤣🤣 Azért vagyok önző mert megmondtam az igazat xxdd grat
2023. ápr. 11. 14:42
 56/81 anonim ***** válasza:
83%

55. Akkor ne várd el hogy egy nő is kényeztessen orálisan.

Egy nő nem tud felizgulni ha nincs előjáték, pont. Neked sem való nő, a kérdezőnek sem. Összeilletek.

2023. ápr. 11. 15:52
 57/81 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem ha minden kérdés alá valaki odaírja hogy troll

De ez?? Tuti az😅

Értelmesnek tűnik a kérdező , nem létezik hogy ilyen hitvány a szexuális kultúrája..

Vagy mégis?🙄

2023. ápr. 11. 17:14
 58/81 A kérdező kommentje:
Na azert csak kiderult hogy nem mindenkinek a leteleme a pina nyalas. Akkor nem vagyok egyedul. Ami a felizgulast illeti, nem volt ilyenre szukseg mert olyan kisugarzasom van, es ehhez egy sportos, izmos testem hogy ez onmagaban eleg volt hogy izgalomba jojjenek a parjaim, persze sikositot altalaban kellett hasznalni de ez termeszetes. Nem mondom hogy orulok ennek, de talan idovel megszokom. Vagy lehet hogy keresnem kellene egy olyan hagyomanyos gondolkodasu not akinek a szamara a szex az maga az aktus es nem kever bele ilyen dolgokat midnenaron. A valaszolokat kerdezem hogy ha valaki elteroen gondolkodik a szexrol azt miert kell arrogans onzo szemetnek belyegezni? Ez a nagy tolerancia? Mindenki hadd legyen olyan amilyen na.
2023. ápr. 11. 18:55
 59/81 anonim ***** válasza:
87%
58. Teszel ki magadról képet? Már kezdünk kíváncsiak lenni, hogy lehetsz 10/10! :)
2023. ápr. 11. 18:57
 60/81 anonim ***** válasza:
90%

Ne bántsd már őt 59-eske.

Hát ne hülyéskedjünk már.

Ő egy jó kisugárzású, sportos, izmos testű férfi.

Látod mit ír. Ránéznek a nők, és bepisilnek.

Nyalásra,orális kényeztetésre nincs is szükség. 😄😁😆

Hát minek is az nem????

Én megőrülnék, ha nem csinálhatnám. Még belegondolni is fájdalmas. Ott van kiterülve, felizgulva, az a gyönyörű szép, illatos kis tubarózsa, és nem nyalhatok bele. 🙉🙈

2023. ápr. 11. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!