Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival olyan a szex mint a barátnővel?
25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.
El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.
70-es
"Egy szűz és önbizalom hiányos srácnak nem egy prostituált való. Hanem egy normális nő. Pont."
Egy normális világban senkinek nem kéne prosti, mindenki találna magának párt és ki tudnak elégíteni egymás vágyait,de ez nem így működik.
Rengeteg olyan pasi van aki prostival vesztette el és normális szexuális életet élt utána. Pont.
Eddig is azt írtam hogy ha akar akkor tud változtatni de az munka, akar ez is lehet a kezdet de csak akkor van értelem ha elmegy egy szakemberhez és megbeszélik a problémákat.
74. Kérlek ne itt sírj, hanem tegyél is érte!
Maradok a véleményemnél, semmi sem lehetetlen! Nincs ilyen szó!
74
Írj rám privátban, küldj képet. Ha te is akarod,segítek.
61!
Hazugság, mert a felesleg rengeteg férfinak bejön, hosszútávra is. A férfiak még nagyobb hányada nem tudja milyen a jó szex.
A pénz téma meg nagyon is lényeges, ha csúnya emberekről van szó. Nézd meg a csúnya,de ismert embereket.
70
De, pont hogy egy krva való az ilyen srácoknak. Már le lett írva, hogy miért. Ha elmennek egyhez, hogy megszabaduljanak a szüzességüktől, akkor már tettek magukért valamit.
sokan azért nem mernek lépni mert szüzek és felnek hogy kinevetik oket
a prosti arra tokeletes hogy megoldja ezt a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!