Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival olyan a szex mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival olyan a szex mint a barátnővel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.

El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.

2023. febr. 28. 16:21
 71/101 anonim ***** válasza:
96%
#68 Sajnos már késő. Egy ötven éves faszi még ha sportos is nem gondolnám , hogy bármelyik nőnek kellene (főleg nem szexelni).
2023. márc. 6. 12:54
 72/101 anonim ***** válasza:
39%
71. Rajtad áll. Vagy tűröd életed végéig, vagy lépsz. :)
2023. márc. 6. 13:08
 73/101 anonim ***** válasza:
36%

70-es

"Egy szűz és önbizalom hiányos srácnak nem egy prostituált való. Hanem egy normális nő. Pont."

Egy normális világban senkinek nem kéne prosti, mindenki találna magának párt és ki tudnak elégíteni egymás vágyait,de ez nem így működik.

Rengeteg olyan pasi van aki prostival vesztette el és normális szexuális életet élt utána. Pont.

Eddig is azt írtam hogy ha akar akkor tud változtatni de az munka, akar ez is lehet a kezdet de csak akkor van értelem ha elmegy egy szakemberhez és megbeszélik a problémákat.

2023. márc. 6. 13:48
 74/101 A kérdező kommentje:
Gondolkodok rajta, az az igazság, hogy normálisnak, gondolnak sokan. Bár ronda külsőm miatt esélytelen vagyok a nőknél több száz visszautasítást kaptam. Így érthető szerintem, próbáltam ismerkedni, mindig elutasítottak, pedig nem cicababáknál próbálkoztam. Ez van.
2023. márc. 6. 14:48
 75/101 anonim ***** válasza:
26%

74. Kérlek ne itt sírj, hanem tegyél is érte!

Maradok a véleményemnél, semmi sem lehetetlen! Nincs ilyen szó!

2023. márc. 6. 16:37
 76/101 anonim ***** válasza:
57%

74

Írj rám privátban, küldj képet. Ha te is akarod,segítek.

2023. márc. 6. 16:48
 77/101 anonim ***** válasza:
0%

61!

Hazugság, mert a felesleg rengeteg férfinak bejön, hosszútávra is. A férfiak még nagyobb hányada nem tudja milyen a jó szex.

A pénz téma meg nagyon is lényeges, ha csúnya emberekről van szó. Nézd meg a csúnya,de ismert embereket.

2023. márc. 6. 17:32
 78/101 anonim ***** válasza:
22%

70

De, pont hogy egy krva való az ilyen srácoknak. Már le lett írva, hogy miért. Ha elmennek egyhez, hogy megszabaduljanak a szüzességüktől, akkor már tettek magukért valamit.

2023. márc. 6. 17:36
 79/101 anonim ***** válasza:
44%

sokan azért nem mernek lépni mert szüzek és felnek hogy kinevetik oket

a prosti arra tokeletes hogy megoldja ezt a problémát

2023. márc. 6. 17:44
 80/101 anonim ***** válasza:
71%

79!

Így-így.

2023. márc. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!