Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival olyan a szex mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival olyan a szex mint a barátnővel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.

El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.

2023. febr. 28. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
36%

32!

Te is eldöntötted, hogy csak az van, amit te gondolsz. Miért kéne változtatnom a véleményemen? Te is csak azt látod,. amit akarsz, mert van egy fsz ismerősöd.

A pszichológus mióta ingyenes?

2023. márc. 5. 15:15
 42/101 anonim ***** válasza:
19%

33!

Nőkén könnyen beszélsz, kicsit kövérebb testtel is. A genetika vagy betegség meg nem kifogás. Csúnya embereken leginkább a pénz, státusz tud segíteni.

2023. márc. 5. 15:17
 43/101 anonim ***** válasza:
0%

35-36!

Egymás seggnyalói vagytok. Nőként nem is látjátok át az átlagon aluli férfiak problémáit, én nem tartozom közéjük, de átérzem a helyzetüket. Nem értelmes kommenteket írtok, hanem csak fszságokat, és a 100-ból 1 példáját állítjátok be örökérvényű igazságnak.

2023. márc. 5. 15:20
 44/101 anonim ***** válasza:
74%

Miért lenne fsz az ismerősöm? Mert neked nem szimpi hogy ő elért valamit?

Szerinted az egészséges látásmód hogy beletörődsz egy olyan dologba amit meg tudnál változtatni ha nem lennél lusta? Több millióan álltak fel a depresszióból és építették fel magukat újra.

Ha van tb-d ingyenes, én is voltam. Persze elmehetsz magánhoz is jó drágán.

2023. márc. 5. 15:20
 45/101 anonim ***** válasza:
95%

43

Ti nem egymás seggnyalói vagytok? Együtt sajnáltatjatok magatokat. Mint írtam millióan tudták már változtatni az eletukon mert akarták. Nektek valyon miért nem megy? Ezen kéne elgodolkodni.

Mi nem értelmes azon hogy menjen el szakemberhez és dolgozzon a testén és a lelkén?

Én se vagyok tipikus szépség, sőt sokat csúfoltak régen. Nekem is van betegségem amivel nem tudok mit tenni főleg hogy szemmel is látható emiatt általánosban többször meg is vertek de felltam belőle. Akartam változtatni az önbizalmamon és meg is tettem. Nem kellenek kifogások.

2023. márc. 5. 15:27
 46/101 anonim ***** válasza:
81%
Ingyenes lelkisegély szolgálat is van.
2023. márc. 5. 15:29
 47/101 anonim ***** válasza:
0%

Jó nem ismerem, de fárasztó, hogy mindig vele dobálózol.

Ne mutogass rám, mert nem rólam van szó, én csak átérzem ezeknek az embereknek a helyzetét. Aki születetten csúnya vagy egy betegség miatt, az csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tud változtatni. A lustaság idekeverése egyenesen pofátlanság.

2023. márc. 5. 15:31
 48/101 anonim ***** válasza:
0%

Az a pszichológus gondolom annyit is ér, amennyibe kerül. Nem nyaljuk egymás seggét, és én nem sajnáltatom magam.

A nem vagy tipikus szépség és a csúnya között azért van különbség.

2023. márc. 5. 15:33
 49/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolni kell hanem elmenni és tapasztalni. Ha nem jó akkor keresni egy másikat, én is találtam. Mivel ingyen van, nem lehet kifogás főleg hogy sokan már videón keresztül is vállalják a beszélgetést, el se kell menni.

Lehet játszani a szavakkal de gyerekként homokkal néha kővel dobáltak mert én voltam a csúnya az osztályban. Szerinted ez lelkileg mennyire tett tönkre? Sokat kellett magamon dolgozni emiatt.

2023. márc. 5. 15:40
 50/101 anonim ***** válasza:
90%

"Aki születetten csúnya vagy egy betegség miatt, az csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tud változtatni. A lustaság idekeverése egyenesen pofátlanság."

Nem, nem pofátlanság. Lehet az arcán nem tud változtatni de az önbizalmán igen.

2023. márc. 5. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!