Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival olyan a szex mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival olyan a szex mint a barátnővel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.

El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.

2023. febr. 28. 16:21
 51/101 anonim ***** válasza:
0%
De, de igen. Akinek csúnya az arca, az nehezen fog önbizalmat szerezni.
2023. márc. 5. 15:49
 52/101 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem az. A "nehezen" az nem lehetetlen. Dolgozni kell érte, már leírtam hogy lehet.
2023. márc. 5. 15:51
 53/101 anonim ***** válasza:
16%
Az mindegy. Valakinek lehetetlen.
2023. márc. 5. 16:14
 54/101 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nincs olyan hogy lehetetlen. Nekem is sikerült. Nézz körül a neten. Rengeteg beteg ember van aki erőt vett magán és tett azért hogy érvényesülni tudjon a betegsége/külseje ellenére.

Nem annyira nehéz keresni egy szakembert és dolgozni a testeden/lelkeden. Már a youtubeon is vannak videók orvosoktól. De kifogások is mindig vannak és lesznek is.

2023. márc. 5. 16:20
 55/101 anonim ***** válasza:
29%
Kivételek mindig vannak. Ezek nem kifogások, a te példád meg nem mérvadó.
2023. márc. 5. 16:35
 56/101 anonim ***** válasza:
95%

Az miért nem kifogás hogy tudnék ellene tenni de nem teszek? Miért ne lenne mérvadó?

Ha másnak sikerül nekik mert ne sikerülne? Küldön youtube csatorna van ahol testi fogyatékos vagy betegség/baleset által károsult embereket mutatnak be akik hosszú utat jártak be de végül boldogan élnek családdal.

2023. márc. 5. 16:42
 57/101 anonim ***** válasza:
0%

Honnan tudod, hogy ők ne tesznek? Vagy nem próbálták?

Mert nem mindenki egyforma.

2023. márc. 5. 16:46
 58/101 anonim ***** válasza:
90%

Lehet hogy próbálták de feladták és beletörődtek utána másokat hibáztatnak hogy jajj ő jól néz ki, ő meg gazdag stb. Nekik könnyű mert... Nekik se könnyű, nekik is vannak problémájuk max más fajta.

Nem mindenki egyforma de mindenkin lehet segíteni ha ő is akarja.

2023. márc. 5. 16:52
 59/101 anonim ***** válasza:
0%
Nem hibáztatnak senkit, másnak meg tényleg könnyebb. Lehet másoknak is vannak problémáik, de azok tényleg mások.
2023. márc. 5. 17:24
 60/101 anonim ***** válasza:
82%
Mások, de ugyan olyan fontosak. Mindenki a saját szintjén szenved. Az élet nem igazságos de mindig tenni kell azért hogy jobb legyen.
2023. márc. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!