Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival olyan a szex mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival olyan a szex mint a barátnővel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.

El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.

2023. febr. 28. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
80%
Hát ja.
2023. márc. 5. 09:55
 32/101 anonim ***** válasza:
25%

"Csak a hülyêk meg a hazugok nem látják így."

Te nem is akarsz változtatni a véleményedet, eldöntötted hogy csak az van amit te gondolsz.

Ilyen hosszáálassal semmit nem fogtok elérni az életben, ebben biztos vagyok. Fura nekem vannak ilyen ismerőseim. Ne csak azt lássátok amit akartok.

"Dolgozz magadon" - adott egy 10 éve sikertelen, ruppótlan arc. Hogyan legyen vidám és magabiztos?"

Pont úgy hogy dolgozzon magán. Szerinted ha otthon sajnáltatja magát hogy nincs csaja és rossz a munkája akkor változni fog valami? Nyilván könnyebb beletörődni valamibe lustaságból és kenyelemből de szépen keljen fel a kanapéról menjen el pszichológushoz (ami ingyenes), edzeni (ami szintén lehet ingyenes, nem kell drága edzőterembe menni), változtatasson a külsőjén,keressen új hobbit, és ismerkedjen.

Ha nektek jó ez az önsanyargatás akkor persze nem kell.

2023. márc. 5. 10:28
 33/101 anonim ***** válasza:
63%

16. Te és a kérdező is álomvilágban él. Bármit el lehet érni. Arccal is, testtel is. Pénz se kell hozzá annyi, mint egy ház ára. De még plasztika sem. A genetika meg mi? Kifogás.

Kifogás és kifogás. Az megy. Nőnek és férfinak is. Ha az arc, ha a test. A szar genetikára nem kellene azt kenni ha valaki tehetetlen vagy gyenge. Akkor én is fogjam arra, azért vagyok husis és mégis izmos? Ne már..

Én sem értem miért itt kell sírni, ahelyett hogy tenné bármit is. Én sem itt sírok, hanem edzek hogy szebb fenekem legyen és tetszek magamnak és a páromnak is. Így is szeret, nyilván, de az edzés velejárója hogy izmok is fejlődnek. :)

24/N

2023. márc. 5. 10:33
 34/101 anonim ***** válasza:
100%

30. Megfelelő kozmetikai rutin, nem kell ehhez nagy ész.

Sok nő nem kozmetikushoz jár, hanem online tájékozódik és megoldja a problémáit. De sok fiatal férfi is, érdekes működik is..

2023. márc. 5. 10:34
 35/101 anonim ***** válasza:
86%

32. Legértelmesebb komment. Legalább te nem azt partolod hogy otthon üljön és sírjon, vagy hogy egyből rohanjon egy prostihoz.

Na pont az ilyen hozzáállás miatt használják ki az olyan nők S törékeny férfiakat a pénzükért és ezért élnek jól a prostik.

Ha nem lenne ennyi önsajnáltató ember, több lenne a boldog párkapcsolat is és az emberek nem tennék tönkre egymást!

Mert ha ez a srác belecsöppen egy kapcsolatba, biztos a nőt fogja bántani és lehúzni a kis önbizalmát a másiknak.. ebben biztos vagyok!

Volt ilyen ex barátom. Másfél évig bírtam, majd szakítottam mert teljesen letörte a maradék önbizalmam is és érzelmileg és lelkileg is bántott.. hiába igyekeztem, sosem volt semmi jó és nem változott. Ennyi.

33,34 voltam

2023. márc. 5. 10:37
 36/101 anonim ***** válasza:
68%

35-ös

Köszönöm, sajnos az olyan kommenteket mint a miénk lepontoznak mert nem támogatjuk az önsajnáltatást.

Neked is volt negatív tapasztalatod, észrevetted és változtattál rajta. Akik itt vannak azok beletörődnek a sorsukba mert az nem olyan megterhelő mint változtatni rajta.

2023. márc. 5. 10:42
 37/101 anonim ***** válasza:
100%

36. Persze, egyedibb sírni és a könnyebb utat választani! :)

Mondjuk utánam sem fogja senki nem csinálni ezt, főleg nem így. Engem egész általánostól szakmáig szekáltak és bullyingoltak. Sosem ettem sokat vagy bármi, de nyilván amikor az ember nővé érik, megváltoznak a hormonok, stb. 12 évesen azt hallgattam, miért van mellem. 12 évesen azt, hogy miért nem vagyok pálcika. 🤷🏻‍♀️

Ma már napi 1-2 órát edzek és már a hátam és a derekam is vékonyabb. Csak akarni kell. Mellette persze figyelek mit és mennyit eszem.

2023. márc. 5. 11:09
 38/101 anonim ***** válasza:
21%
Egyszerűbb sírni*
2023. márc. 5. 11:09
 39/101 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig visszahúzódó voltam és önbizalom hiányos. Nagyon nehezen megy a változás de neki álltam és csinálom. Vannak olyan dolgok amiken nem lehet változtatni pl sose leszek 10cm-vel magasabb de nagyon sok minden csak rajtad áll.
2023. márc. 5. 11:23
 40/101 anonim ***** válasza:
100%
39. Így igaz, ment is a zöld! :)
2023. márc. 5. 11:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!