Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival olyan a szex mint a barátnővel?
25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.
El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.
21,22,26,28,42,43
"Nőként könnyű!" Francokat könnyű. Ha van rajtad bármennyi felesleg is, kevesebb az esély arra hogy olyan embert találjon az ember aki hosszútávra tervez vele vagy nem használja ki. (Itt most +10-20kg-ról van szó kb)
Kapcsolatot is nehezebb találni, de kapcsolatom belül is olyat amelyikre nem megy rá a nő. Lelkileg és fizikailag is. Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol a srác 0 önbizalommal az enyémet is rombolta.. :D miért? Hogy vele maradjak, szimpla pszichológia. Érzelmileg is zsarolt, stb.
A másik. "A nőnek könnyű!" Milyen is a jó szex? Sok nő nem is tudja pontosan milyen. A minőségi szex, 10/2-3 nő ha átéli. Sok párkapcsolatban élő férfi sem tud figyelni a másikra vagy törődni vele szexuálisan. Nincsenek kielégítve, akkor hol könnyebb a nőknek? Hagyjuk már.. :D
A másik, amit a többiek írtak. Szimplán takarózni azzal, hogy valaki l*szarja hogy tudna tenni magáért vagy nem is akar.
Tényleg nincsen lehetetlen, csak tehetetlen. Régen én sem voltam szép és folyamatosan szekált mindenki. Szó szerint mindenki. A saját osztályom, plusz más évfolyamokból is. Tűrtem évekig. Hogy nem vagyok szép, hogy nincsenek jó ruháim, hogy megítélnek az anyagi helyzetdm miatt.
Aztán elkezdtem gondolkodni hogy itt valami nem jó. Változtatni kell, ki kell állni magamért, össze kell szedni magam.
Az élet osztott pofonokat folyamatosan. Amikor kisebb voltam, meghalt nagymamám, ezzel az iskolai teljesítményem párhuzamosan romlani kezdett. A tanárok megbélyegeztek hogy trehány vagyok és szétszórt. Nem így volt, csak az oktatásnak nem érdeke hogy felzárkóztasson bárkit is. Most meg OKJ-n tanulok és megy a szakma, gyakorlat alatt is kb hibátlan volt a munkám.. :)
Na, összegezve: Mindenre van KIFOGÁS. Hogy az emberek, hogy a gazdagok, hogy a másik, hogy a nők.
Lehet szidni a nőket, de nem mindegyik egy Chad-el akar járni vagy megállapodni. Ellenkezőleg. Ha nincs megfelelő belső tulajdonság amibe beleszeret a nő (gondoskodó, kedves, odaadó, stb) akkor hiába szép az arca vagy jó a teste. Ezeken bárki tud változtatni. Ismétlem, plasztika nélkül.
Szóval tényleg nem értem, miért kell támogatni azt hogy az emberek depresszióban maradjanak és ne tegyenek semmit. Ez a szimplán "Nem akarok változtatni" szisztéma.
Kérdező, akkor nem fáj eléggé. Majd amikor családot kellene alapítani, akkor nagyon nagyon fog fájni hogy nem tettél semmit. Mert csak ülsz otthon és sírsz.
Másik:
Próbáltam tanácsot adni hasonló srácnak. Gondoltam miért ne, én is már hosszú utat megtettem és ismerek nem egy trükköt ami miatt sem orvoshoz sem kozmetikushoz nem kell menni. Nem nagy összeg és igazán rá lehet fordítani az időt. (Az is szimpla kifogás, lol)
Aztán azt kaptam hogy b*szódjak meg, stb. Utána jöttem rá hogy sok Incel konkrétan tényleg nőgyűlölő. Pedig egy rossz szót nem szóltam, sőt.. :D
De hogy ne csak rosszat írjak: Volt olyan, aki elfogadta a segítséget. Pedig én tényleg örömmel segítek és nem várok semmit cserébe.. :)
Kieg: A pénzes téma szintén akkor kerül elő, hogy minden nő Goldigger amikor ismét a kifogásokat keresik az emberek. ;)
61 köszönöm minden szavaddal egyet értek. Valószínűleg ez is 0%-os válasz lesz sajnos.
Amúgy nem értem a kérdezőt. Tele van a világ így magyarorszag is. Csúnya,szegény családokkal. Ennek nem kéne akadálynak lennie. Akárhogy nézem itt az önbizalom a hibás. Amúgy igazad van menj el prostihoz hátha ad egy kis önbizalmat es lökést
62. Pont ezaz, amiről le kellene beszélni, nem biztatni!
És én még zöldet adtam neked, te jó isten..
Ha tudtam volna hogy ilyen a stílusod én se adtam volna neked zöldet 😂
Nem az a legjobb megoldás hogy elmegy prostihoz de mint látod nem hajlandóak változtatni. Az önbizalom pozitív eredményekből születik. Ha prostival sikeres lesz az eszakaja az már egy pozitív élmény és talán egy lökés a tenniakarás felé. Csak annak lehet segíteni aki akarja is.
64-65:
Egy prostituált ember nem ad semmilyen szeretetet és egy szűz számára csak csalódás lesz az is. Nem biztos hogy fel fog neki egyáltalán állni.. akkor megint ott a stressz és a szégyenérzet.
De nyilván, ti már csak tudjátok. ;)
#61 "Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol a srác 0 önbizalommal az enyémet is rombolta."
Megértelek és el is hiszem. Nálam pont fordítva volt. Klimaxoló barátnő rombolta le teljesen az önbizalmam és vette el teljesen a kedvem a szextől 45 éves koromban. Érzelmileg zsarolt , nem hagytam el. Így már 7 éve élek szex nélkül. Azt sem tudom már milyen lehet egy nővel.
66-os
Vannak olyan prostik akik nem szexre vannak csak beszélgetni és időt tölteni
Ha nem egy érzéketlen nőt választ, hanem egy megértőt akkkor segíteni fog neki és tapasztalatot nyer vele.
De nyilván, te már csak tudod. ;)
69. Egy szűz és önbizalom hiányos srácnak nem egy prostituált való. Hanem egy normális nő. Pont.
Tartom a 61-es véleményem.
Kifogások vannak mindenhol, tenni érte már időbe és munkába kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!