Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostival olyan a szex mint a barátnővel?
25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.
El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.
Szerintem ne nyavalyogj, beszamolok.hu, rosszlanyok.hu, keress egy szimpi csajt, akinek jók az értékelései, és durr bele! :-)
Azért van a p.unci..
12
Miért milyen hozzáállás kéne neki?
Ha nem nyavajogna és tenne valamit azellen hogy ne legyen "liter csúnya arc" lenne önbizalma és több esélye hogy találjon valakit.
Ismerek átlag keresetű nem éppen filmsztár kinézetű pasit akiért oda vannak a nők és van barátnője is. Nem véletlenül. Számomra csak az arca nem vonzó de a személyiségevel együtt már az.
14
Mit lehet tenni a genetika ellen?
17
Az ilyen esetekben mindig pénz áll a háttérben. Ha a személyiségről meg a dumáról, akkor 100-ból 1-nek sikerült példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!