Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostival olyan a szex mint a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival olyan a szex mint a barátnővel?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, lúzer, csúnya arc, így esélytelen vagyok ,hogy legyen párkapcsolatom.

El akarom veszteni és ingyen nem jutok nőhöz. Ahogy észrevettem mindenérz fizetni kell így úgy láttom aki keveset keres azt nem veszik férfiszámba a nők.

2023. febr. 28. 16:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
28%

Nem sajnáltatta magát a csávó, csak őszinte.

Lehet így van, de akkor is 100-ból egy példa.

2023. márc. 4. 10:59
 22/101 anonim ***** válasza:
15%
Az a ronda csávó, akiért bomlanak a csajok, max neked ronda.
2023. márc. 4. 11:09
 23/101 anonim ***** válasza:
20%

Aki sajnáltatja magát az is azt mondja hogy őszinte. Én is ilyen voltam és próbálok tenni ellene hogy változzak.

Nem értek egyet hogy 100-bol egy. Rengeteg pasi csak szexet akar elég ha a gyakoris válaszokat olvasod el. Olyanert szakítanak hogy nem akar szopni vagy nem akar minden nap szexelni. A nők egy része ezt megunja és inkább keres mást.

Vannak aranyásók, de nem mindenki az csak a média nem kapja fel annyira a tisztességes embert.

2023. márc. 4. 11:19
 24/101 anonim ***** válasza:
62%

23!

Ezek hogy jönnek ide?

2023. márc. 4. 16:39
 25/101 anonim ***** válasza:
31%

Én csak reagáltam arra hogy kicsi az esély hogy egy "ronda" pasinak lesz nője pénz nélkül

Mivel sok a paraszt a nők egy része ezt megunja és nem kell neki a pénz se.

Nem kell se sok pénz se bomba test/arc ha van önbizalmad.

2023. márc. 4. 21:34
 26/101 anonim ***** válasza:
20%
Ezt max csak te hiszed így. Dehogynem kell nekik a pénz. Ronda pasi meg leginkább pénzzel lesz népszerű, nem pedig önbizalommal.
2023. márc. 4. 22:06
 27/101 anonim ***** válasza:
68%

Az elkeseredett emberek nyugtatják ezzel magukat.

Ha van egy jó személyiséged és nyitott vagy akkor van esély a pártalálásra. Mint írtam az ismerősöm is talált párt pedig nem épp egy szép arcú férfi. Nem csettintésre lett ilyen sokat dolgozott magán. Ha sajnáltatod magadat hogy ronda vagy és lúzer akkor semmi esélyed.

2023. márc. 4. 22:15
 28/101 anonim ***** válasza:
0%

Csak a hülyêk meg a hazugok nem látják így.

Csúnya embereknél nem így működik. Senkit nem érdekel az ismerősöd, mint írtuk. Az csak 100-ból egy példa.

2023. márc. 4. 22:34
 29/101 anonim ***** válasza:
32%
Hova valósi vagy?
2023. márc. 4. 22:39
 30/101 anonim ***** válasza:
88%
"Dolgozz magadon" - adott egy 10 éve sikertelen, ruppótlan arc. Hogyan legyen vidám és magabiztos?
2023. márc. 5. 07:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!