Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az apa lánya szexrol ?
Ne nagyon reklámozd !
Btk. 199.paragrafus :
“Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez bűntett miatt 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő ! “
Akor Fogadj örökbe .😃
16 év felett akor is szexelhetsz ha az örökbefogadott lányod a törvény szerint .
Szóval akor ha örökbe fogadsz egy 16 éves lányt nyugodtan lehet minden csinálni vele amit akar persze .
Persze az nem verszerinti de ha nincs akor az is jó 😀
A kérdés a vérszerinti gyermekre vonatkozott !
Gerjedsz az idősebbekre ?
Azzal semmi gond gerontofíliának hívják, de nem büntetendő, csupán egy érdekes perverzió
53# igen de a kicsikre is és nemtudom hogy lehet ez a 2 .
Amugy Gyakorlatilag minden nosteny élőlényel tudnám csinálni.
Lehet beteg vagyok inkább én úgy vélem szimplán nincs bennem gátlás és undor érzés.
Ha most az a munkám lenne hogy nyúlkaljak emberi urulekben megtennem.
Vagy ha én mukodtettem volna auswich ban a gazkamrat megtettem volna és nem érezném rossznak .
Ugyan így vagyok vele hogy ha rokon akor rokon. könnyebb vele hosszútávon mint egy idegen lánnyal szerintem.
Enis kicsit másnak érzem magam de ez a másság nem feltétlenül rossz. Nem láthatja mindenki ugyan úgy a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!