Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az intim piercingről? Illetve ha bimbóba van
Figyelt kérdés
Fiuk lányok kinek van?
Vélemènyt kort ès nemet irjatok
2022. dec. 30. 15:24
1/14 anonim válasza:
Nekem nincs és engem nem is vonz.
Ettől függetlenül tud szép lenni bimbóban, de nemi szerven nem tudnám elképzelni.
Kor: 25, nem: nő.
2/14 anonim válasza:
Van akinek jól tud állni, vagányságot tükröz, meg van akinek kár volt berakatnia.
5/14 anonim válasza:
Nem zavar, de nem is izgat. Teljesen semleges.
Nincs az a pénz, amiért szétszurkálnám a testem.
6/14 Noren1989 válasza:
Nincsen ilyen módosításom.
Bimbóban tetszik, épp a minap láttam egy ilyen megfejtést.
Szó se róla, a nőci melle kb 98%-ban szimmetrikus, formás B-s volt,
alapvetően az befolyásolt.
Egyéb intim területeken nemigen láttam.
7/14 anonim válasza:
Engem nem is tudom. Látni kell, addig nincs véleményem. Szerintem van akinek szép, van akinek nem.
8/14 anonim válasza:
Nekem bejön ha egy nőnek van mellbimbóba, vagy csikló felett. Nekem egyébként nincs. 32/F
9/14 anonim válasza:
Rettentően taszít, bárhol legyen is.
10/14 anonim válasza:
Nekem van bimbóban is és intim is. Mindig is bejött. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!