Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az apa lánya szexrol ?
Nincs gyerekem de hát izgató dolog .
A gondolat izgi .
Kicsit lehet ez egyfajta perverzió.
Minden férfi fiatal nőt akar igazából szexre de aztán mikor elgondolkozol mennyi más probléma van a tini lányokkal akor attertekeled 😀😀
De úgy ez a rokonos szex is izgat.
Tesó is jó de szerintem apa lánya a legszorosabb és szexuális libidó ott lenne a legnagyobb
Akkor szoktak ilyenek szép példányok születni amikor apu és anyu tesók. Szóval kedves kérdező nem jó dolog a vérfertőző kapcsolat.
Kérj orvosi segítséget mihamarabb.
14. “szexuális libidó ott lenne a legnagyobb”
Látszik, hogy nincs gyereked. Egészséges embereknél minusz duplanulla a szexuális vágy szülő-gyerek között.
16# azt nem mondtam hogy egészséges vagyok 😀 vannak gondjaim és a kapcsolat építés akar baráti akár szerelmi, szexuális nem nagyon megy .
Mondjuk úgy csak akor megy ha raeroltetem magam a témára. Ha direkt odafigyelek .
De nem természetes mint nektek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!