Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az apa lánya szexrol ?
Kiégek azon ahogy próbál mindenkit győzködni arról hogy ez normális.🤣🤣
Nem, ember, ez NEM normális.
41# a normálitas a társadalom egy illúziója az a normális amit a többség annak gondol .
Ha egy szigeten a többség homoszexuális vagy pedofil akor az lesz a normális.
Volt briteknél is egy sziget valahol a húsvét szigetek után ahol a Baunty nevű hajó fellazadt matrozainak leszármazottai éltek és akiket hoztak polinez asszonyok .
Nem jut eszembe a sziget neve de arra emlékszem hogy 2004 ben hatalmas botrány volt mert a szigeten minden napos volt w pedofília az összes kiskorú lányal csináltak. És ennek híre ment és britek oda küldtek egy egységet
A sziget polgármestere azzal védekezet hogy nemtudtak hogy a brit törvények vonatkoznak rájuk mert a koronát annak idelyen elkergerek .
A vége az lett a sziget férfi lakosságának 1/3 lecsuktak vegulis egy ideig
Pitcain szigetek asszem a neve akit érdekel olvason utána
Lehet de engem ez nagyon felizgit egyrészt a fiatalság másrészt rokonság és az hogy valószínű érzelmi kapcsolat is van ilyenkor.
Meg pl egy lakatlan szigeten ha 2 esben maradsz a lanyoddal nyilván csalad is lesz .és az meg nem egyszerű.
De a saját lanyodnak nyilván sokmindent elnézel.
Egy idegen fiatal lánynak sok hülyesége van agyilag nehéz elviselni tapasztalat 😀 nyilván a saját lánynak is van de ot elviseled .
Hát nemtudom az biztos hogy gyűlölöm a szexben a szabályokat. Szerintem az a jó ha bárkivel megtehetsz bármit. 😀
Nem vagyok pedofil vagy ilyesmi idős oregasszonyokal is csinálnám meg csináltam is dolgokat .házas nőkkel is meg tini lányokkal is .
Szabályok arra valók hogy atlepjuk őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!