Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?
Tizenéves koromban, annak inkább az eleje felé kilestem mindig a szomszéd tanárnőt aki az udvarra járt ki napozni. Volt, hogy nem volt melltarto se rajta csak bugyi....
Állt a farkam, olyankor rohantam fel a padlásra és kivertem mindig. Azutan gyűjtöttema. Szexuságokat és elkezdtem az intenzív f@szverést.... Jaj Istenem, de jó is volt. Jó rágondolni.
8-os koromban nyáron elmentem egy az iskola által szervezett sport és természet táborba, ahol összesen 55-en voltunk az egész iskolából.
Egyik nap találtam egy jó kis rejtet zugot, ahol be lehetett lesni a lányok zuhanyzójába és ezt meg is tettem 2 alkalommal.
Ez egy ilyen nagy közös zuhanyzó volt zuhanyfülkékkel, de a magasból a szellőzőn keresztül beláttam szinte az egész zuhanyzót.
A 7-8. osztályos lányok együtt fürödtek, kb 10-en, azokat lestem meg, mert a 6-osak még fejletlenek voltak nekem. Hugom is ott volt köztük, így kicsit fura volt őt is látni, de nem érdekelt, azóta sem láttam annyi meztelen lányt egyszerre.
Volt köztük akinek már jó nagy fejlett melle volt, és volt akinek még egész kicsi, volt aki még csak kicsit volt szőrös és volt, akinek már egy hatalmas őserdő volt a lába között. Mindegyik izgató volt számomra.
De ennek már 20 éve.
Lestem a nővérem miközben masztizott.rájőtt.
És segithetttem neki. A melleit simogattam ő meg a farkam.
Aztán le is feküdtünk egymással. Mert miértne?
Nem vagyunk c-tipsu állampolgarok. Ez szintiszta prakttikum volt.
Azóta megházasodtunk.
286:
Nem tilos ilyen közeli rokonoknak házasodni?
Minek hiszed el a trollkodásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!