Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekkorod meghatározó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorod meghatározó szexuális élményei ??? Kinek mi volt a gyerekkorának, fiatalkorának legmeghatározóbb élményei?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 23:19
 321/323 anonim ***** válasza:
47%

12 évesen a szert egy lány osztálytársammal a szertárban szexeltem: ő levetkőzött előttem, nekem meg felállt és hát megtörtént a dolog

Majd még mindig 12 évesen szintén a szertárban egy fiú osztálytársammal megmutattuk egymásnak a pèniszunket. Más nem történt, de ez meghatározta, hogy a fiúkkal is imádom.

17 évesen egy közeli lány barátommal 69-tünk náluk volt ott miden...szegény leányt belevittem a rosszba. Ő 14 éves volt és az első tini szerelem. Szerintem emiatt lettem perverz.

És végül (bár ez már 20 évesen volt) de pár fősulis és gimis haverral voltak intim dolgok.

okt. 26. 00:53
 322/323 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy elolvastam az Emmanuelle c. kisregényt. Sokszor. Voltak belőle kedvenc részeim.
okt. 28. 01:17
 323/323 anonim ***** válasza:
100%
Többször is rányitottam a szüleimre, nagyon tetszett a dolog
tegnapelőtt 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!